ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ:

Απαράδεκτη η κατάσταση στο κλειστό «Πύρρος Δήμας»

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2018 21:22

Τη βρομιά και την εγκατάλειψη που επικρατεί στον εσωτερικό χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου «Πύρρος Δήμας» στον Πυργετό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Δήμου Τεμπών.


Παράλληλα καλεί τη δημοτική αρχή να προχωρήσει σε έργα συντήρησης και καθαριότητας του χώρου.
Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Μανώλης αναφέρονται τα εξής:
«Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες γονέων και κηδεμόνων του Πυργετού που φτάνουν στη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας».
Οργισμένοι οι γονείς και κηδεμόνες παιδιών που κάνουν χρήση για αθλοπαιδιές το κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» καταγγέλλουν τη βρομιά και την εγκατάλειψη που επικρατεί στον εσωτερικό χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου και όχι μόνο. Χαρακτηριστικά, μάλιστα κάποιοι από αυτούς αναφέρουν, ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί πάρα πολλά χρόνια και παρά τις δικές τους οχλήσεις προς τη δημοτική Αρχή δεν έχει γίνει το παραμικρό. Και μόνο χάρη στη φιλοτιμία κάποιων γονέων και κηδεμόνων και των καθηγητών που κάνουν χρήση το Γυμναστήριο, εξομαλύνεται κάπως η κατάσταση.
Η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» κατανοεί τα παράπονα των Πυργετινών και απαιτεί από τη δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα στη συντήρηση και την καθαριότητα του κλειστού Γυμναστηρίου.
Τα παιδιά και γονείς του Πυργετού δεν είναι μόνο για φωτογραφίες κ. Κολλάτε. Δεν είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας. Με μόχθο ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και απαιτούν από τον δήμο τους τις δέουσες υπηρεσίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass