«Βασίλεψε» ο Σπάρτακος Λάρισας

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 21:21

Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα ο Σπάρτακος Λάρισας έκοψε στο γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου στη Νέα Πολιτεία, την πρωτοχρονιάτικη πίτα όλων των τμημάτων του παρουσία των αθλητών-τριων και των γονέων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ηλίας Καλέτσιος στην προσφώνησή του έκανε λόγο για αθλητικό πολιτισμό (για τις αξίες, τις ιδέες που πρέπει να υπάρχουν στον αθλητισμό) και για παιδαγωγικό αθλητισμό (προπόνηση προσαρμοσμένη σε παιδιά και στις ανάγκες τους). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός , ο οποίος στην ομιλία του έκανε λόγο για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή , που επιτρέπει την ομαλή εκγύμναση των αθλητών-τριών . Ανάπτυξαν τα θέματα « Άθληση και αναπτυξιακή ηλικία» και «Πρόληψη - αντιμετώπιση τραυματισμών» αντίστοιχα ο παιδίατρος κ. Σπανούδης και ο ορθοπεδικός κ. Γεροστάθης. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων τιμήθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Δημήτριος Ντούγκος (πρόεδρος ΕΣΚΑΘ), καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών, που στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια του Σπάρτακου. Παρευρέθηκαν και οι κ. Γιώργος Λαδόπουλος (αντιπεριφερειάρχης), Γιώργος Κωσταρόπουλος δημοτικός σύμβουλος (εντεταλμένος του Δήμου Λάρισας για θέματα αθλητισμού) και Ιωάννης Αλεξούλης (σύμβουλος του Δήμου Λάρισας για θέματα αθλητισμού). Το χειροκρότημα απέσπασαν τα μέλη του χορευτικού συλλόγου που υπό τις οδηγίες του χοροδιδασκάλου κ.Αρσενίου, χόρεψαν ελληνικούς χορούς. Όσον αφορά στα δέκα φλουριά που είχαν οι βασιλόπιτες των τμημάτων, του λαρισινού συλλόγου τα βρήκαν οι : Δημήτριος Παγώνης, Χαράλαμπος Λουζάκης , Χαράλαμπος Τασιούλης , Κων/νος Τσιγάρης , Μανώλης Ζώγκας, Θεοδόσης Αλεβιζάκης, Χρήστος Δοξαράς και Δημήτριος Ψαρογιώργος και πήραν δώρα προσφορά των χορηγών. Πριν από λίγες ημέρες αποστολή αποτελούμενη από 50 αθλητές του ΑΓΣ Σπάρτακου μετέβη στη γειτονική Καλαμπάκα όπου έδωσε σειρά φιλικά παιχνίδια, με τα αντίστοιχα τμήματα της ομώνυμης ομάδας. Τη βράβευση των χορηγών που βοηθούν την ομάδα έκαναν οι διοικητικοί του συλλόγου Νικόλαος Καγιάρας, Δημήτριος Δελημιχάλης και Ανδρέας Κολτσίδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass