ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με το μυαλό στον Κισσαμικό

• Δεν θα αγωνισθεί ο τιμωρημένος Σκούπρας

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 22:18
Ο Κώστας Σκούπρας θα απουσιάσει λόγω καρτών  από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό Ο Κώστας Σκούπρας θα απουσιάσει λόγω καρτών από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό

Μετά το διήμερο ρεπό-δώρο που δόθηκε στους παίκτες του Απόλλωνα, χθες συνεχίσθηκε κανονικά η προετοιμασία στην Τερψιθέα ενόψει της αναμέτρησης με τον Κισσαμικό, στο στάδιο Αλκαζάρ (Δευτέρα 12/2, 14:00).

Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, όπου οι ποδοσφαιριστές εκτελούσαν με πολλή διάθεση ό,τι τους ζητούσε ο προπονητής τους Νίκος Θεοδοσιάδης.

Υπήρχε καλό κλίμα και αυτό κύρια οφείλεται στο γεγονός πως η λαρισινή ομάδα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι αήττητη και βελτίωσε σημαντικά τη θέση της, στον βαθμολογικό πίνακα της Football League.

Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στον αμυντικό Κώστα Σκούπρα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 10:30 το πρωί στην Τερψιθέα.

ΧΩΡΙΣ ΒΡΕΤΤΟ Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Χωρίς τον Νίκο Βρεττό θα αγωνισθεί η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, με αντίπαλο τον Απόλλωνα,για την 16η αγωνιστική της Football League.

Ο 23χρονος επιθετικός των Κρητικών αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο προχθεσινό νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τα Τρίκαλα και κατά συνέπεια είναι τιμωρημένος, για το ματς με τους «κυανόλευκους».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΡΕΣΚΑΣ

Τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Κισσαμικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, θα διευθύνει ο κ.Βρέσκας (Ημαθίας). Αναλυτικά τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League που θα διεξαχθούν το τριήμερο 10-12 Φεβρουαρίου θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ (10/2)

15:00 Πανσερραϊκός – Άρης: Φουκάκης (Ηρακλείου), Δημητριάδης (Θράκης), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος Σιδηρόπουλος (Έβρου), παρ. Δαμιανός Καρακελίδης(Πέλλας)

17:00 ΟΦΗ – Βέροια: Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής), Κορτέσης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), 4ος Γκαμάρης (Αθηνών), παρ.Κων/νος Βασσάλος(Χανίων)

ΚΥΡΙΑΚΗ (11/2)

15:00 Τρίκαλα – Καλλιθέα: Φώτης, Πριόνας (Ευβοίας), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), παρ.Μιλτιάδης Βλάχος (Μακεδονίας)

15:00 Απόλλων Πόντου– Α.Ε. Καραϊσκάκης: Καρατέρπος (Κοζάνης), Λάζαρης (Καβάλας), Παπαδάκης (Ημαθίας), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), παρ.Ευστράτιος Παπουτσέλης (Λέσβου)

15:00 Αιγινιακός – Εργοτέλης: Φωτιάδης (Καστοριάς), Έμπλιουκ (Ξάνθης), Τσακίρης (Δράμας), 4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ. Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)

15:00 Αναγέννηση Κ.– Παναχαϊκή: Γκορτσίλας, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κωτούλας (Κιλκίς), 4ος Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ.Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης (Δυτ.Αττικής)

15:00 Σπάρτη – Δόξα Δράμας: Μανούχος (Αργολίδας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής), 4ος Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής), παρ.Νικόλαος Χρονόπουλος(Μεσσηνίας)

ΔΕΥΤΕΡΑ (12/2)

14:00 Απόλλων Λ.–Κισσαμικός: Βρέσκας , Κελεσίδης (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) παρ.Ιωάννης Κρίκης(Τρικάλων)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 15 αγ.)

1. Άρης            39

2. Παναχαϊκή            34

3. ΟΦΗ            33

4. ΑΟΧ Κισσαμικός            27 -14αγ.

5. Τρίκαλα            24

6. Δόξα Δράμας            24

7. Σπάρτη            22

8. Απόλλων Λάρισας            22

9. Αναγέννηση Κ.            21

10. ΑΕ Καραϊσκάκης            21

11. Απόλλων Πόντου            18

12. Εργοτέλης            16

13. Αιγινιακός            16

14. Βέροια            14 -14αγ.

15. Πανσερραϊκός            13

16. Καλλιθέα            13

17. Παναιγιάλειος            10

18. Αχαρναϊκός            -51

* Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια.

Με Άρη αύριο

στη Φιλιππούπολη

οι Νέοι του Απόλλωνα

Εν τω μεταξύ για το οικείο πρωτάθλημα της Football League, αύριο και ώρα 15:00 στο γήπεδο τη Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την εκτός έδρας νίκη στο Αιγίνιο επί του Αιγινιακού με 4-1, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης, που θα έχει συνεργάτες τους Δημήτρη Παραφέστα, Κωνσταντίνο Στάικο όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης(ΕΠΣΤρικάλων).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass