Νίκος Γκόλιας:

«Είχαμε ψυχικά αποθέματα»

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2018 22:08

Στο πάθος και την αποτελεσματικότητα της ΑΕΛ στην παράταση αναφέρθηκε ο Νίκος Γκόλιας, μιλώντας στην «Ε», τονίζοντας ότι η ομάδα είχε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσει στη νίκη.

«Είχαμε το αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Ό,τι καταφέραμε στα Γιάννενα παραλίγο να το γκρεμίσουμε στο σπίτι μας, παρ’ όλα αυτά η ομάδα είχε ψυχικά αποθέματα, ζηλευτά για οποιαδήποτε ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι συμπαίκτες μου για το πάθος που έδειξαν, ειδικά στην παράταση. Η ΑΕΛ έδειξε ότι έχει το DNA ειδικά σ’ αυτόν τον θεσμό να προχωράει πολύ ψηλά.
-Τι είπατε στην ανάπαυλα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα και καταφέρατε να μετατρέψετε το 1-2 σε 3-2;
«Όλοι μαζί, προπονητής και παίκτες, μιλήσαμε με το που έληξε ο αγώνας και είπαμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Πιστέψαμε ο ένας στον άλλον, είμαστε όλοι καλοί παίκτες και δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά και αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στους «4» του θεσμού. Τα όνειρα δεν έχουν όρια. Θα περιμένουμε να δούμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε. Ευχόμαστε μία καλή κλήρωση, αλλά ακόμα και αν η κλήρωση είναι δύσκολη όταν φτάνεις στους «4» πιστεύω ότι τα πάντα είναι ανοικτά».
A.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass