NEEΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΑΕ ΚWON DO ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αρωμα… Ευρώπης

• Προκρίθηκαν Ειρ. Καραδήμου και Ι. Χατζής

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2018 20:32

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Στο 1st European President’s Cup for Children που διεξήχθη στο Ζιντελφίγκεν της Γερμανίας 3-4 Φεβρουαρίου με την παρουσία 1.300 αθλητών, συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Ταεκwondo Τυρνάβου.

Το πρωτάθλημα έδινε πρόκριση για τα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα Παίδων Κορασίδων και WTE Multi European Championships 2018 για ηλικίες μικρότερες των 9-11 χρονών.
Εκεί η Καραδήμου Ειρήνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο -52 και πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό 9-11 χρονών και ο Χατζής Ιωάννης που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ένωσης Βορείου Ελλάδος και κατέκτησε κι αυτός το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +65 προκρίθηκε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων. Καταπληκτική εμφάνιση έκανε και η Καραδήμου Δέσποινα χάνοντας πριν τα μετάλλια, κατακτώντας την πέμπτη θέση.
Έτσι για άλλη μια φορά ο σύλλογος του Τυρνάβου θα δώσει το «παρών» με αθλητές του σε δύο Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων διακρίσεων.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένο έμεινε το δ.σ. από την προσπάθεια των αθλητών αλλά και από τον προπονητή Χρήστο Ντιντό που με την εμπειρία του οδήγησε τους αθλητές του σ’ αυτήν την επιτυχία. Αναμένουν δε να υπάρξουν και ανάλογες επιτυχίες στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass