ΣΤ. ΝΙΤΣΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ»

Προσπάθεια βελτίωσης των σχέσεων ΣΔΠΛ-ΕΠΣΛ

• Τυχερός για το 2018 ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τ. Λάτσιος • Αναρτήθηκε προσωπογραφία του Αντ. Κορέστη

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2018 17:28

Πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση του ΣΔΠΛ, στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2017. Στη Γ.Σ. το «παρών» έδωσαν 72 από τα 110 μέλη, ενώ παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης και οι διοικητικοί κ. Γκουτζαμάνης και Αλατάς, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, κ. Νεμπεγλέρας, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος και ο κ. Γιώργος Κορέστης, πατέρας του διαιτητή Αντώνη Κορέστη, που έφυγε πρόσφατα και με άδικο τρόπο από τη ζωή.

Μάλιστα στην αίθουσα του ΣΔΠΛ αναρτήθηκε η προσωπογραφία του Αντώνη Κορέστη σύμφωνα με το ψήφισμα της διοίκησης, ενώ μία ακόμη προσωπογραφία του δόθηκε στον πατέρα του Γιώργο Κορέστη.
Στα της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ κ. Νίτσας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη βελτίωσης των σχέσεων του ΣΔΠΛ με την ΕΠΣΛ προκειμένου οι διαιτητές να επιστρέψουν στον Σύνδεσμο και να γίνονται εκεί οι εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις όπως συνέβαινε μέχρι και πέρσι. Παράλληλα τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να επανεγγραφούν όσοι διεγράφησαν την περσινή περίοδο.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης στον σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι η ΕΠΣΛ είναι κοντά σε όλους που είναι με το ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, κ. Νεμπεγλέρας είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και κατά συνέπεια η φιλοσοφία των προπονητών είναι να συμπαρίσταται στους διαιτητές όταν κάνουν λάθος, ενώ ο κ. Κωσταρόπουλος μίλησε για την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών η οποία επιβεβαιώθηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών που διεξήχθη στη Λάρισα.
Σχετικά με τα οικονομικά τα έσοδα της περσινής σεζόν ανέρχονται στις 2.000 ευρώ και τα έξοδα στις 3.640 ευρώ με υπόλοιπο από 1/1/18 το ποσό των 19.308 ευρώ.

 

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
Μετά τη Γ.Σ. ακολούθησε η κοπή της πίτας, η οποία ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αντώνη Κορέστη. Τα γλυκά της εκδήλωσης πρόσφερε ο πατέρας του εκλιπόντος Αντώνη, Γιώργος Κορέστης. Τυχερός για το 2018 ήταν ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΔΠΛ, κ. Τ. Λάτσιος, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε συμβολικό χρηματικό ποσό το οποίο κατέθεσε στο ταμείο του ΣΔΠΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass