ΕΝΩ 4ος ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΘ. ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ο Γ. ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Ο Καραντώνης στο AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2018 18:36

Ο ρέφερι, Δημήτρης Καραντώνης, από την ΕΠΣ Ημαθίας, μηχανικός στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC ARENA(17:15).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League με τον Ολυμπιακό (19/08/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Πειραιά με σκορ 4-1. Βοηθοί του θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπίλια από τη Δυτική Αττική και ο Αλέξανδρος Γρεβένης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, 4ος θα είναι ο Μάνος Σκουλάς από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μητροφάνης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.
Επίσης, λαρισινή παρουσία θα έχουμε στο ματς Λαμία-Πανιώνιος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 4ης φάσης των δεύτερων αγώνων:
• ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
17:15 ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα: Καραντώνης (Ημαθίας), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Γρεβένης (Χαλκιδικής), 4ος Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.Γεώργιος Μητροφάνης(Αθηνών).
19:30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), 4ος Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ. Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας)
21:45 Λαμία - Πανιώνιος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ακρίβος (Αθηνών), 4ος: Αθ.Τζήλος (Λάρισας), παρ. Αναστάσιος Κάκος(Κέρκυρας)

• ΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
19:30 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Στυλιαράς (Αιτ/νιας), Κωστάρας (Αιτ/νιας), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ. Δημήτρης Κύρκος(Θεσπρωτίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass