ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΚ

«Θέλουν ‘μαγαζάκι τους’ τα κλειστά γυμναστήρια»

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2018 19:12

Απάντηση στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΛ, κ. Κωσταρόπουλο, με αφορμή τα όσα υποστήριξε στη χθεσινή συνέντευξη, έδωσε με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα για τα ΕΑΚ, την οποία υπογράφουν οι κ. Κρίκης Πέτρος, Μάρκου Σπύρος, Νίτσιος Αλέκος, Οικονόμου Νίκος και Σωτηρίου Νίκος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Αντί να ψάχνει να βρει ο κ. Κωσταρόπουλος και η Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.) του ΕΚΑΛ «υποκινητές» και «πολιτικές σκοπιμότητες», καλά θα κάνει να κοιτάξει στον καθρέφτη τον πραγματικό υποκινητή των αντιδράσεων των ανθρώπων του σωματειακού αθλητισμού. Γιατί οι δικές τους επιλογές είναι αυτές που βάζουν μεγαλύτερα εμπόδια στην άθληση και έρχονται σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των φορέων της πόλης. Ειδάλλως θα πρέπει να κατατάξει στους υποκινητές των αντιδράσεων την Δημοτική και Περιφερειακή αρχή που καταδικάζουν την τοποθέτηση των τουρνικέ και υιοθέτησαν ομόφωνα το Υπόμνημά μας.
Η στοχοποίηση που γίνεται στα Βαρέα Αθλήματα υποδηλώνει και τους «μύχιους πόθους» ορισμένων που εποφθαλμιούν να κάνουν «μαγαζάκι τους» τα κλειστά γυμναστήρια. Επομένως η μαγνητική κάρτα δεν έρχεται για να «ελέγξει», όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος και η Δ.Ε. του ΕΑΚΛ, αλλά για να διευκολύνει την είσοδο «εργολάβων του αθλητισμού» στον χώρο και σε μια πορεία να πετάξει έξω τα μικρά σωματεία, που δεν είναι «παραγωγικά» και δεν φέρνουν τα ανάλογα έσοδα στα ταμεία.
Ο πρόεδρος και η Δ.Ε. του ΕΑΚΛ κρίνοντας προφανώς «εξ ιδίων τα αλλότρια», όπου με «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» προσπαθεί να επιβάλει τη θέλησή της σε αθλητές, προπονητές και γονείς, ενοχλείται από το γεγονός ότι κάποιοι αντιστέκονται και αποφασίζοντας συλλογικά, διεκδικούν οργανωμένα τα δικαιώματά τους. Μάλιστα με τη γνωστή τακτική του «διαίρει και βασίλευε» η Δ.Ε. καταφεύγει σε συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις εναντίον μελών της επιτροπής, σαν και αυτές που εξαπέλυσε ο κ. Πρόεδρος του ΕΑΚΛ από βήματος δημοτικού συμβουλίου και που έτρεξε να τα μαζέψει όπως όπως στη χθεσινή συνέντευξή του.  
Υ.Γ. Όλοι σ’ αυτή την πόλη είμαστε γνωστοί, αυτό που φαίνεται να ενοχλεί σφόδρα ορισμένους είναι ότι οι άνθρωποι του αθλητισμού σηκώνουν κεφάλι για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στην άθληση. Τους ευχόμαστε ολόψυχα, περαστικά τους!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass