Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Και τώρα το μυαλό στο κύπελλο...

*Ικανοποίηση για την εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο (0-0)

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2018 22:00

Η προχθεσινή εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΕΛ κόντρα στον Πανιώνιο (0-0) μπορεί να μην συνοδεύτηκε από νίκη αλλά σκόρπισε χαμόγελα, αφού η λαρισινή ομάδα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δείχνει κάθε αγωνιστική να ανεβάζει ταχύτητα.

Πριν από δύο μήνες έπαιρνε απλά αποτελέσματα με συμπαγή άμυνα αλλά τώρα αρχίζει και δημιουργεί αυτοματισμούς και για πρώτη φορά κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ενώ υπερείχε σε κατοχή της μπάλας.

Η ΑΕΛ δεν έχασε μόνο τους βαθμούς της νίκης αλλά και τον Φατιόν που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες και πιθανότατα θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Πλατανιά (εντός έδρας) και Λεβαδειακό (εκτός). Πάντως την τελική απόφαση θα την πάρει σήμερα το πρωί ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης...

Τώρα το μυαλό όλων είναι στον μεθαυριανό επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας που δίνει η ΑΕΛ με αντίπαλο τα Γιάννενα (17.15) έχοντας το αβαντάζ του 2-1 από τον πρώτο αγώνα στην ηπειρωτική πρωτεύουσα.

Στη χθεσινή του ομιλία ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης ζήτησε από τους παίκτες να μην επαναπαυτούν στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά να τα δώσουν όλα ώστε η πρόκριση να επιτευχθεί, ενώ τους είπε ότι θα έχουν και τη βοήθεια του κόσμου.

Πριν μιλήσει για τα Γιάννενα τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση που έκαναν κόντρα στον Πανιώνιο αλλά τους είπε ότι για να πετύχουν γκολ θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στην τελική πάσα. Είναι το μόνο που τους λείπει τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε στο νεαρό Μασούρα που είπε ότι «χόρευε» τους αντιπάλους του αλλά στην τελική πάσα έκανε λάθη.

Το ευχάριστο είπε είναι ότι η ομάδα παίζει όχι απλά καλό ποδόσφαιρο αλλά σε κάποιες στιγμές του αγώνα και θεαματικό αφού οι παίκτες σε μερικές φάσεις «έκρυψαν» την μπάλα. Πιστεύει ότι αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν καλή πορεία στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα θα φθάσουν αρκετά ψηλά μια και μετά τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα έχουν σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα με αντιπάλους που είναι κατώτεροι από αυτούς.

Τα προβλήματα για τον αγώνα κυπέλλου με τα Γιάννενα εντοπίζονται στους τραυματίες Ρέντζα (θα επανέλθει στο ματς με τον Παναθηναϊκό) και Ντέλετιτς που κάνει θεραπεία στη Σερβία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του.

Χθες όσοι έπαιξαν με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 3.30 μ.μ. ενώ νωρίτερα οι παίκτες θα δούνε σε βίντεο τα δυο φετινά παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννενα αυτό του πρωταθλήματος που έγινε εντός έδρας και το πρόσφατο του κυπέλλου που η ομάδα πήρε νίκη.

Σχετικά με την ενδεκάδα είναι πολύ νωρίς για κάποια πρόβλεψη αλλά σίγουρα θα γίνουν μερικές αλλαγές για να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες.

«ΚΙΤΡΙΝΑ» ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο Φατιόν που έφτασε τις δέκα αλλά και οι: Γκόλιας, Λεοζίνιο και Γουάλας.

Στο όριο βρίσκονται δύο παίκτες, ο Νίκος Γκόλιας με έξι κίτρινες και ο Μίλος Ντέλετιτς με τρεις. Θυμίζουμε ότι τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Σάντι Κριζμάν στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική. Τέλος ο Βασίλης Ρέντζας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στον αγώνα με την ΑΕΚ, θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ τη σεζόν 2017-2018.

Φατιόν 10 (μάλλον θα χάσει τα παιχνίδια με Πλατανιά Χανίων και Λεβαδειακό), Γκόλιας 6, Λαγός, Ζίζιτς, Γουάλας 5, Αγκάνοβιτς, Περόνε, Κριζμάν (θα εκτίσει με ΠΑΟΚ), Ρέντζας (θα εκτίσει με ΠΑΟΚ) 4, Ντέλετιτς 3, Ναζλίδης, Μασούρας, Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χούμπτσεφ, Λεοζίνιο 2, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς 1

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΥΔΑΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιβεβαίωσε την παραίτηση του μέχρι πρότινος συνεργάτη τού Ηλία Φυντάνη, Ανδρέα Λαυδαριά που είχε και τα ηνία του πρώτου προπονητή όσο διαρκούσε η τιμωρία του Φυντάνη. Μάλιστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το μέλος του προπονητικού team κ. Ανδρέα Λαυδαριά, ο οποίος για προσωπικούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει".

Ο κ. Λαυδαριάς έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΛ, την οποία δημοσιεύουμε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, το Δ.Σ. της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ζήση Ντελόπουλο, Σωτήρη Μάρκου, Τάσο Χριστακόπουλο, όλους τους υπαλλήλους των γραφείων, τον προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη, τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Φουσέκη, τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Βάνη, το πραγματικά άψογο Ιατρικό team υπό τον κ. Μπασδέκη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή, τον Γεν. Αρχηγό Γιάννη Παυλίδη, τους φροντιστές Κώστα Τσαρέα και Βασίλη Αγγελάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλύτερη ακόμη συνέχεια στη μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Στη Λάρισα γνώρισα καλούς φίλους και είχα την τιμή να ανήκω στο τεχνικό team αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας με εκπληκτικούς φιλάθλους.

Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω, αλλά αυτό γίνεται σε μια στιγμή που προσωπικά νιώθω όχι μόνο ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε μέχρι τώρα, αλλά και σίγουρος για το μέλλον της ομάδας.

Με τιμή,

Ανδρέας Λαυδαριάς"

 

Η SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 20ής αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη   1-1

(29' Τσιλιανίδης - 30' Κάστρο)

ΑΕΛ-Πανιώνιος        0-0

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός         0-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3

(70' Κόντε - 9' Πέλκας, 39', 45' Πρίγιοβιτς)

Λαμία-Ατρόμητος     1-1

(55' Πίτι - 70' Ντιγκινί)

Λεβαδειακός-Κέρκυρα       2-0

(49' Μαρκόβσκι, 66' Γιακουμάκης)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ     1-2

(81' Ανσαριφάρντ - 87' Τσιγκρίνσκι, 90'+3 Γιακουμάκης)

Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης (σήμερα, 19:30, Novasports 1HD)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ       39-8   46

2. ΑΕΚ          33-11  44

3. Ολυμπιακός        42-19  42

4. Ατρόμητος 27-12  38

5. Αστέρας Τρίπολης         24-16  28

. Ξάνθη         20-21  28

. Πανιώνιος   24-20  28

8. Παναθηναϊκός      19-18  24

. Λεβαδειακός         16-23  24

10. ΠΑΣ Γιάννινα     21-25  22

. ΑΕΛ  15-28  22

12. Παναιτωλικός     20-26  20

. Λαμία         14-24  20

14. Απόλλων Σμύρνης        13-26  14

. Κέρκυρα     13-36  14

16. Πλατανιάς          10-37  9

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

10/2

15:00, Ξάνθη - A.Ο.Κ.

17:15, Πανιώνιος - Λαμία

19:30, ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

11/2

15:00, Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός

17:15, Παναιτωλικός - Πλατανιάς

17:15, ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

19:30, Ατρόμητος - Ολυμπιακός

12/2

19:30, ΠΑΟΚ – Λάρισα

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

13 ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

12 ΓΚΟΛ: Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

9 ΓΚΟΛ: Κόντε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

8 ΓΚΟΛ: Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ),

7 ΓΚΟΛ: Αραούχο, Λιβάια(ΑΕΚ), Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

5 ΓΚΟΛ: Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μάριν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μοράρ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Βιγιαφάνιες (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

4 ΓΚΟΛ: Κρίζμαν, Ναζλίδης (ΑΕΛ), Αλμπάνης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Καλτσάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Πίτι (ΛΑΜΙΑ), Μπρίτο (ΞΑΝΘΗ), Τζούρτζεβιτς, (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ντίας, Ρόσα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μάτος, Κάμπος (ΠΑΟΚ), Ενσικουλού (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass