ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ (2-1) ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΚΑΜΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δύσκολες νίκες για τους πρωτοπόρους

• Στις καθυστερήσεις ανακουφίστηκαν οι «πράσινοι» του Κώστα Κατσάρα •Δύο επίμαχες φάσεις, που προκάλεσαν έντονα παράπονα εκατέρωθεν, καθόρισαν τις εξελίξεις στο Ελευθεραί •Σε τροχιά πλέι οφ ο Κίσσαβος Συκουρίου •Πολύ σημαντικό διπλό για τον Φαλανιακό

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2018 20:47

Η μάχη της κορυφής ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Ηρακλή Λάρισας καλά κρατεί. Χθες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής οι δύο πρωτοπόροι πέτυχαν δύσκολες νίκες.

Συγκεκριμένα ο Οικονόμος έκαμψε στις καθυστερήσεις την αντίσταση του Αετού Αμυγδαλέας (2-1), ενώ στο Ελευθεραί ο Ηρακλής επικράτησε με το ίδιο σκορ του Τυρνάβου σ’ ένα παιχνίδι το τελικό αποτέλεσμα του οποίου καθορίστηκε από δύο επίμαχες φάσεις με τις δύο ομάδες να εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία.
Σταθερά στην 3η θέση ο Σμόλικας Φαλάνης που ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 2-0, ενώ σε τροχιά πλέι οφ μπήκε ο Κίσσαβος Συκουρίου που νίκησε 3-1 τη Δήμητρα Γιάννουλης και αναρριχήθηκε στην 4η θέση.
Τα χαμόγελα επέστρεψαν μετά από πέντε αγωνιστικές στο στρατόπεδο της Δόξας Αργυροπουλίου, η οποία επικράτησε των Βουναίνων με 3-0, στο Δαμάσι, Δαμασιακός και ΠΟΕ μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις (1-1), ενώ στη Ραχούλα η Λάρισα 2012 επιβλήθηκε δίκαια του Δωτιέα Αγιάς με 2-0.
Τέλος πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Φαλανιακός με 2-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
Λάρισα 2012 - Δωτιέας Αγιάς    2-0
Βλαχογιάννι – Φαλανιακός    0-2
Ηρακλής Λάρ. - Τύρναβος 2005    2-1
Δαμασιακός - ΠΟ Ελασσόνας    1-1
Οικονόμος – Αμυγδαλέα    2-1
Αργυροπούλι – Βούναινα    3-0
Σμόλικας - Αστραπή Ν. Π.    2-0
Συκούριο - Δήμητρα Γιάνν.    3-1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/2, 15:00)
Δωτιέας Αγιάς – Φαλανιακός
Τύρναβος 2005 - Λάρισα 2012
ΠΟ Ελασσόνας - Βλαχογιάννι
Αμυγδαλέα - Ηρακλής Λάρ
Βούναινα – Δαμασιακός
Αστραπή Ν. Π. – Οικονόμος
Δήμητρα Γιάνν. - Αργυροπούλι
Σμόλικας – Συκούριο
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    42-14    43 (6)
Ηρακλής Λάρ.    35-15    43 (4)
Σμόλικας    26-10    37 (2)
Συκούριο    25-21    32 (0)
-----------------------------------------------------------------------
Αργυροπούλι    21-19    31
ΠΟ Ελασσόνας    27-16    30
Αμυγδαλέα    27-21    30
Λάρισα 2012    20-14    27
Δωτιέας Αγιάς    20-21    26
Δαμασιακός    22-22    25
Δήμητρα Γιάνν.    17-21    23
-----------------------------------
Βούναινα    23-38    19 (2)
Τύρναβος 2005    22-28    19 (1)
Φαλανιακός    18-25    19 (1)
Βλαχογιάννι    12-36    15 (0)
-----------------------------------------------------------------------
Αστραπή Ν.Π.    15-51    5
ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
Έστω και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων κρατήθηκε το απόρθητο κάστρο της Τσαριτσάνης με «10 στα 10». Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έκαμψε την αντίσταση του Αετού Αμυγδαλέας με 2-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή.
Στο 13’ στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, ο Χάμος από δύσκολη θέση, πλάγια δεξιά, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας έτσι το 1-0.
Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Περδίκη, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το επόμενο 20λεπτο ήταν καταιγιστικό για τον Οικονόμο που έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Χάμο (24’), Γκαμπέτα (32’), Ζηρδέλη (33’) και Καραλούλη (37’).
Στο 41’ο Αετός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Αμπατζίδης ανετράπη μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον τερματοφύλακα Νούσια, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Καρβούνης (1-1)
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τους Γκαμπέτα (56’), Αμπατζίδη (67’), Ζηρδέλη (68’), Αντωνόπουλο (83’) και Κουμπούρα (86’).
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν βαθμούς και γκολ, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Αετού, ο Γκαμπέτας με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Λεβέντης, Κολιός (45’ λ.τ. Μιφτάρι), Κουμπούρας, Σαπάκος, Χάμος, Καραλούλης (52’ λ.τ. Δραχαλίβας), Ζηρδέλης, Ντούφας (46’ Τόλιος), Γκαμπέτας.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Τιούτιος, Κορλός, Περδίκης, Παραφέστας (46’ Κλούρας), Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ευαγγελούλης, Γαρυφαλλόπουλος (73’ Τσακίρης), Αθ. Ντιντής, Αμπατζίδης.ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Δύο επίμαχες φάσεις είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν έντονα παράπονα εκατέρωθεν και παράλληλα να διαμορφώσουν την έκβαση του αγώνα, χθες στο γήπεδο του Ελευθεραί όπου ο Ηρακλής νίκησε με 2-1 τον αξιόμαχο Τύρναβο 2005. Οι φάσεις που ξεσήκωσαν έντονες διαμαρτυρίες αφορούν στο γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους και το πέναλτι με το οποίο ο Ηρακλής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Πέραν όμως από το θέμα της διαιτησίας και σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τύρναβος κινήθηκε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τον αντίπαλό του και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, απέναντι σ’ έναν Ηρακλή που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και δεν ήταν απειλητικός.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το γρήγορο γκολ του Χριστίδη (παίκτης κλειδί για τον Ηρακλή στο χθεσινό παιχνίδι), ο οποίος βγήκε στον κενό χώρο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από πλάγια αριστερά και με διπλή προσπάθεια (το πρώτο σουτ αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 1-0.
Από κει και πέρα ο Τύρναβος ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφόρησε την μπάλα και πίεσε για την ισοφάριση.
Στο 20ό λεπτό ο Καλέσης επιχείρησε σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 31’ μετά από σέντρα του Τζιόλα, ο Γκαντρής από πολύ κοντά και χωρίς αντίπαλο προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι αλλά δεν τα κατάφερε.
Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία ο Τύρναβος συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 48’ όταν μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Τζιόλα, ο Πατσιωτός μέσα στη μεγάλη περιοχή επιχείρησε διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Κι ενώ ο Τύρναβος πίεζε και ο Ηρακλής επιθετικά δεν έδειχνε κάτι το ιδιαίτερο, στο 64’ σημειώθηκε η πρώτη επίμαχη φάση. Ο τερματοφύλακας Αναστασίου αφού μπλόκαρε την μπάλα, προσπάθησε να εκτελέσει βολέ. Ο Γκαντρής που καραδοκούσε, «τσίμπησε» την μπάλα από τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας σε κενή εστία γκολ. Ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας κατευθύνθηκε προς τον β’ βοηθό κ. Χασιώτη και μετά από σύντομη διαβούλευση, δέχθηκε ως κανονικό το γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο τρόπος με τον οποίο ο επιθετικός του Τυρνάβου πήρε την μπάλα ήταν αντικανονικός και ως εκ τούτου έπρεπε να δοθεί φάουλ στον τερματοφύλακα. Σημειώθηκε είσοδος ανθρώπων των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για τρία περίπου λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στο 74’ σημειώθηκε η δεύτερη επίμαχη φάση όταν ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας κατελόγισε πέναλτι για τράβηγμα του Αποστόλου μέσα στην περιοχή από τον Αυλογιάρη, απόφαση που αυτή τη φορά εξόργισε τους φιλοξενούμενους. Ήταν πάντως χαρακτηριστική η φράση του προπονητή του Ηρακλή, κ. Τσακμακίδη για τον διαιτητή που είπε «διόρθωσε το λάθος με λάθος». Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χριστίδης, ο οποίος πέτυχε το 2-1.
Από κει και πέρα στο παιχνίδι επικράτησε εκνευρισμός, χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση κι έτσι το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να αποχωρούν με έντονα παράπονα για τη διαιτησία.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μοσχος, Μπάμης (72’ Πίρε), Χριστίδης (90’+4’ Πατσής), Κοντοθανάσης, Νάστας (68’ Φώτος), Ζαφειρίου (87’ Φορτομάρης), Αποστόλου.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Αυλογιάρης, Μπάκος (71’ λ.τ. Τσατσελάρι Ρ.), Πατσιωτός, Τζιόλας (67’ λ.τ. Καραλής), Μαυροδήμος, Γκαντρής, Καλέσης (77’ Τσατσελάρι Λ.), Τσούτσας (46’ Ντουνούδης).ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ
Με πρωταγωνιστή, για πολλοστή φορά φέτος, τον Γιώργο Κακαβίτση ο Σμόλικας Φαλάνης ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αστραπής Ν. Πολιτείας κερδίζοντας με 2-0 και παραμένει σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 27’ και στο 33’ ο Κακαβίτσης με δύο προσωπικά τέρματα ήταν ο παίκτης που καθόρισε τις τύχες του αγώνα.
Για μία φάση στο 15’ διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα σε τετ α τετ που είχε ο Πουρνάρας με τον Καραναστάση. Όπως υποστήριξε ο τεχνικός της Αστραπής, κ. Μπρισίμης ο διαιτητής αρχικά κατελόγισε πέναλτι, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους και έδειξε πλάγιο.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (67’ Ταστεμερίδης), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης (80’ Βενέτης), Μπαλαμώτης, Τανάγιας, Λιούσκας, Γάλλος (62’ Τάχας), Κατσαρός (62’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Σιάρκος, Μπέτσης, Τόπης (60’ Σκόμπας), Πράπας (46’ Ζήσης), Καλτσάς (75’ Σιώκας), Σκουλίδης (80’ Δοξαριώτης), Πουρνάρας.ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
 Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ
Ο Κίσσαβος «ψηλώνει». Η ομάδα του Συκουρίου νίκησε 3-1 τη Δήμητρα Γιάννουλης και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή μπήκε σε τροχιά πλέι οφ.
Ήταν ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 25’ με το ωραίο σουτ του Θώμου.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 39’ όταν ο Γκανάτσιος με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Αργύρη ισοφάρισε σε 1-1.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η Δήμητρα άγγιξε το δεύτερο γκολ, με τον Τσαρούχα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 63’ σημειώθηκε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των φιλοξενουμένων προς τον διαιτητή κ. Μπουμαρσόπουλο και αφορά στον καταλογισμό πέναλτι, σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Τσιανάκα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πλιάγκας δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του (2-1).
Στο 75’ ο Γκαμπέτας κέρδισε νέο πέναλτι το οποίο αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Αργύρης, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.
Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαμπάλης.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Αγγέλης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Γκανάτσιος (85’ Καρβούνης), Παυλόπουλος, Γκαμπέτας (82’ Χριστιανίδης), Αργύρης, Πλιάγκας (85’ Τζιούρας), Δίχρης (55’ Μάντζαρης), Πετράκης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Κοτλής, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Λέτσιος, Εμμανουήλ, Θώμος, Παπαγιαννούλης (65’ Γκαλγκανόπουλος), Μπαμπάλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (80’ Κακαράντζας).ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές για την ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου, η οποία επικράτησε των Βουναίνων με 3-0.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 53’ με το απευθείας φάουλ του Κακαζούκη. Στο 61’ ήρθε το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τον Τσιάγκο με πλασέ, μετά από σέντρα του Ραμάι, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 66’ ο Περήφανος με σουτ.
Στο 68’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σ. Χατζηλιάδης των φιλοξενουμένων.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Τσένος, Κακαζούκης, Περήφανος (80’ Ματθαίου), Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καφές, Ζάχος (72’ Βουγιατζής), Τσιάγκος (80’ Φουρτούνας), Ραμάι, Τσινούδης (34’ λ.τ. Μίζα), Κόκκορας.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Φαρμάκας (72’ Μερτζανίδης Φ.), Ξαφάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Τσανάς (80’ Γιουρούκης), Ραπτόπουλος (65’ Καρέτζος), Χατηλιάδης Σ., Νταναβάρας (87’ Ψαρής).ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ
ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Δεν ανέδειξε νικητή η χθεσινή αναμέτρηση στο Δαμάσι καθώς Δαμασιακός και ΠΟΕ μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις (1-1).
Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με την προβολή του Λούτσου, μετά από κόρνερ του Κ. Σουγλή.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 80’ με την κεφαλιά του Θ. Κυρίτση, ύστερα από σέντρα του Γελαλή (1-1).
Οι φιλοξενούμενοι πριν το γκολ της ισοφάρισης είχαν ορισμένες καλές στιγμές με τους Ματούλα και Μπούνα, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 90’ με την εξ επαφής κεφαλιά του Μούτσιου.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Λούτσος, Ντόκος (70’ Τσεκούρας), Ιωαννίδης, Σουγλής Κ. (70’ Γεωργαντζάς), Ραπτοτάσιος (65’ λ.τ. Μουσιάρης), Μούτσιος, Σουγλής Στ., Δούκας, Μόκκας.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας (70’ Σιαφαρίκας), Κυρίτσης Θ., Λαγός, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Γελαλής, Παναγιώτου, Παπαχρήστου (89’ Νταμπώσης), Ματούλας, Μπούνα (85’ Ντούμος).Ο ΞΕΡΑΣ ΕΔΕΙΞΕ
ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΙΚΗ
Με δύο γκολ του Ξέρα η Λάρισα 2012 επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς (2-0) και πρόσθεσε τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της.
Πριν ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους είχαν οριζόντιο δοκάρι και συγκεκριμένα στο 40’ με τον Δ. Κίτσιο.
Στο 43’ έγινε το 1-0 με τον Ξέρα μετά από πάσα του Δ. Κίτσιου, ενώ στο 51’ ο ίδιος παίκτης χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Τσιάκου και Δ. Κίτσιου.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Αντ. (83’ Μανακούσιος), Κίτσιος Π., Πρίφτης, Φλώρος Βασ., Μολάς, Φλώρος Παντ. (80’ Σελήνης), Κίτσιος Δ. (85’ Θέμελης), Τσιάκος, Μπόντε, Ξέρας (65’ λ.τ. Μπέης).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Τσακάλι (55’ λ.τ. Ντελής), Μπέτσιος (60’ Φλέγγας), Γούτος Ε., Γούτος Ν., Υφαντής (23’ Χαλάτσης), Ντακούλας, Ριζούλης, Μαλάκος, Βούζας (75’ Τσιρογιάννης), Τσατσαλίδης.ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε μέσα στο Βλαχογιάννι με 2-0 ο Φαλανιακός και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του, στη μάχη της παραμονής.
Στο 14’ ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, το οποίο αξιοποίησε ο Παπαγεωργίου γράφοντας έτσι το 0-1.
Στο 23’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Μπαντή, αλλά ο διαιτητής κ. Ι. Ντελέζος είχε αντίθετη άποψη.
Κάποιες καλές ευκαιρίες είχαν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με τους Παπαγεωργίου και Δημητρέλη, για να φτάσουμε στο 68’ όταν ο Μαχαίρας εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαγεωργίου από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ όταν ο Ιωαννίδης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τη νίκη αυτή η ομάδα του Φαλανιακού την αφιέρωσε στον άτυχο της περασμένης αγωνιστικής Γ. Στατήρη, που τραυματίστηκε σοβαρά.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Οικονόμου (33’ λ.τ. Βίδρας), Μάρκου, Μητούλας, Αθανασούλης, Μωυσίδης (75’ Τασιούλης), Πάτσης, Φακίτσας Σ. (65’ Λάκης), Μπαντής, Φακίτσας Ι.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Β. (62’ Πανταζής Θ.), Λεσάι (81’ Πανταζής Ηλ.), Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου (87’ Σουλιώτης), Δημητρέλης (57’ Λυγούρας Χρ.).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass