ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ Ο ΕΡΜΗΣ (17:00)

Με πάθος κόντρα στον Ηρακλή

• Γρ. Γιασάρης: «Να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με μια σημαντική επιτυχία» • Στο Περιστέρι που είναι αήττητο δοκιμάζεται η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2018 15:18

Με δύο δύσκολα παιχνίδια ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο γύρο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, οι δύο εκπρόσωποι του λαρισινού μπάσκετ, ο Ερμής Αγιάς και η ΑΕΛ.


Η ομάδα της Αγιάς υποδέχεται στην έδρα της τον φιλόδοξο Ηρακλή Θεσσαλονίκης και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, ενώ οι «βυσσινί» θα έχουν ακόμη δυσκολότερη αποστολή στο Περιστέρι, με αντίπαλο την τοπική ομάδα που σε 15 παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα νέα των δύο ομάδων του νομού λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ των αναμετρήσεων που είναι προγραμματισμένες για να ξεκινήσουν στις 17:00, έχουν ως εξής:

 

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως μπορεί να φτάσει στην επιτυχία, ο Ερμής Αγιάς αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 17:00 στο κλειστό της πόλης, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την αγιώτικη ομάδα, η οποία μετά τον Χολαργό υποδέχεται τον δυνατό «Γηραιό» και στόχος της είναι να πάρει κάτι από το ματς.
Για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς Γρηγόρης Γιασάρης, τόνισε τα εξής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μια ομάδα αξιόλογη, ιστορική, με καλό υλικό και η οποία έχει στόχο την άνοδο.
Από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε με περισσότερη επιθυμία, ενέργεια και συγκέντρωση, για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με μια σημαντική επιτυχία στην έδρα μας».
Αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου που υπέστη θλάση και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Αντίθετα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς κοινοτικός Λούκα Μιλόγεβιτς. Ο 27χρονος Σέρβος ύψους 1,93(γκαρντ) πέρυσι αγωνιζόταν στο Κατάρ με τα χρώματα της Αλ Αχλί.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Νταλός, Μιλόγεβιτς, Λόλας, Στιβαχτής, Τσούμας, Σταυροθόδωρος και Παπαδόπουλος.
*Διαιτητές θα είναι οι κ.Τσαρούχα-Παφίλης-Ταρενίδης Στ. (Σταμάτης)

 

Η ΑΕΛ
Πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στην Αθήνα το αήττητο και βέβαια πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Περιστέρι.
Η βαθμολογική θέση και η εικόνα του αντιπάλου συνιστούν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για τους «βυσσινί» που μη έχοντας τίποτα να χάσουν θα κάνουν την προσπάθειά τους και θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες νίκης υπάρχουν.
Ο προπονητής Χρήστος Χασανίδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Γιάννη Παπαχρήστου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί για τα επόμενα ματς. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με το Περιστέρι δήλωσε: «Ξέρουμε πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι το συγκεκριμένο ματς. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς υπάρχει μπροστά μας ένας ολόκληρος γύρος στον οποίο θα πρέπει να κάνουμε τη μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Γνωρίζουμε πως το έργο μας δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ανέφικτο».
Στην αποστολή είναι οι παρακάτω παίκτες:
Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Κατσαρές, Ναούμης, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Γκιουλέκας, Φιλιππόπουλος, Τσιαβές και Παπαχρήστος, του οποίου η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη.
*Διαιτητές θα είναι οι κ. Δημόπουλος-Τσάτσης-Χριστινάκης (Ντάβαρης)

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(16η αγων. 17:00)
Περιστέρι - ΑΕΛ
Αρκαδικός - Μαρούσι
Ερμής Αγιάς - Ηρακλής
Καρδίτσα - Χολαργός
Παπάγου - Δούκας
Απόλλων Πατρών - Δόξα Λευκάδας
Καστοριά - Εθνικός
Αμύντας - Ψυχικό

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 15 αγώνες)
1.Περιστέρι    30    (15-0)
2.Χολαργός    26    (12-3)
3.Ηρακλής    26    (12-3)
4.Αμύντας    24    (9-6)
5.Δόξα Λευκάδας    24    (9-6)
6.ΑΣ Καστοριάς    24    (9-6)
7.Απόλλων Πατρών    24    (9-6)
8.Ερμής Αγιάς    23    (8-7)
9.Ψυχικό    23    (8-7)
10.Μαρούσι    21    (6-9)
11.Εθνικός    21    (6-9)
12.ΑΣ Παπάγου    20    (5-10)
13.ΑΣ Καρδίτσας    19    (4-11)
14.Αρκαδικός    18    (3-12)
15.Δούκας    18    (3-12)
16.ΑΕ Λάρισας    17    (2-13)

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass