ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με καλή ψυχολογία στο Αίγιο

• Αποκτήθηκε ο 20χρονος Δημήτρης Τσικρικάς

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 22:29

Του Χρήστου ΑρχοντούληΜεγάλης βαθμολογικής σημασίας ήταν η προχθεσινή νίκη που πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας στο Αλκαζάρ, με αντίπαλο τον φιλόδοξο ΟΦΗ, στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.


Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας προσπάθησαν φιλότιμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και τα κατάφεραν περίφημα, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο 84’ με τον Βαγγέλη Ανδρέου.
Με έξυπνη τακτική ο Κατερινιώτης προπονητής των «κυανόλευκων» Νίκος Θεοδοσιάδης, παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα σύνολο ανταγωνιστικό, που ήξερε τι ζητούσε και πώς θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από κει και πέρα σίγουρα και η τύχη ήταν με τον Απόλλωνα, καθώς τρεις φορές οι φιλοξενούμενοι σημάδεψαν τα δοκάρια.
Όμως όπως είπε στις δηλώσεις του και ο κόουτς κ. Θεοδοσιάδης σε άλλα παιχνίδια η τύχη στέρησε από την ομάδα βαθμούς, ενώ στο συγκεκριμένο τους έδωσε.
Αύριο ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Αίγιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, μια ομάδα που δείχνει αδύναμη αλλά χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Σήμερα το πρωί οι παίκτες του Απόλλωνα θα προπονηθούν στην Τερψιθέα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για το Αίγιο.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΔΡΑΓΑΤΗΣ
Ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αίγιο για τη 14η αγωνιστική της Football League.
Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης επίσης από την ίδια ΕΠΣ και ο Γεώργιος Σταματάκος της ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Νικόλαος Ανούσος επίσης της ΕΠΣ Λακωνίας. Τέλος παρατηρητής ορίστηκε η Αντωνία Κοκότου, από την ΕΠΣ Αργολίδας.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
• ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ
15.00 Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ Κισσαμικός: Τάσης (Ηπείρου), Τίκας (Καρδίτσας), Πετρίδης (Χίου), 4ος Πανυτσίδης (Κοζάνης), παρ.Ιωακείμ Ευθυμιάδης(Δράμας)
15.00 Αιγινιακός – Α.Ο.Τρίκαλα : Κοτσάνης (Δράμας), Φαλτάκας (Γρεβενών), Μηναδάκης (Καβάλας), 4ος Τσετσίλας (Γρεβενών), παρ.Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιωτιδας)
15.00 Αναγέννηση Κ. – Καλλιθέα: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Αϊναλης, Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος Βουρνέλης (Μακεδονίας), παρ.Γεώργιος Λιανός (Βοιωτίας),
15.00 Πανσερραϊκός – Εργοτέλης: Φωτιάς (Πέλλας), Κεσισογλου (Πέλλας), Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ. Δημήτρης Κωνσταντάρας(Καβάλας)
15.00 Σπάρτη – Παναχαϊκή (WΕΒ ΕΡΤ): Γκάμαρης, Δέτση (Αθηνών), Χρηστάκος (Πειραιά), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ. Χρήστος Κότσαρης (Μεσσηνίας).
17.00 Βέροια – Άρης : Κιοτζένης (Ξάνθης), Καρακώστας, (Λάρισας), Κηλικιώτης (Ξάνθης) 4ος Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ. Συμεών Τσεσμετζής (Σερρών).
• ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ
15.00 ΟΦΗ – Α.Ε. Καραϊσκάκης: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Κουρέντας (Τρικάλων), Μαρνέζος (Χανίων), 4ος Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρ. Εμμανουήλ Παπαδάκης(Λασιθίου).

 

Ο ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ
Στην απόκτηση του Δημήτρη Τσικρικά προχώρησε ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοινώνοντας τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα και έρχεται να προστεθεί στο νεανικό ρόστερ της ομάδας της Λάρισας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Τσικρικά.
Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι στις 12/05/1997 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Ν. Ιωνία.
Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κ-17 της ΑΕΚ, στον Παναργειακό και στη Ζάκυνθο, από όπου έρχεται στην ομάδα μας.
Διακρίνεται για τον δυναμισμό του, ενώ είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Τον Τσικρικά καλωσόρισε στα γραφεία της ΠΑΕ εκ μέρους του Απόλλωνα, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Λιότσιος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass