Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβει πίτα και βραβεύει

• Την προσεχή Πέμπτη στο «Λιμανάκι» (21:00)

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 16:27

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει την προσεχή Πέμπτη και ώρα 21:00, στην ψαροταβέρνα «Το Λιμανάκι» (Καλλιθέας), ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ν. Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση του ΣΕΠΛ θα τιμήσει πρόσωπα και συλλόγους για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Για άλλη μία χρονιά, την 17η ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ν. Λάρισας (ΣΕΠΝ Λάρισας) κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την προσεχή Πέμπτη και ώρα 21:00, στη ψαροταβέρνα «Το Λιμανάκι» (Καλλιθέας). Πλήρες μενού και ζωντανή μουσική 10 ευρώ, με υπεύθυνο το μέλος του ΣΕΠ Γιάννη Μικερτζή (μαζί του θα μας ταξιδέψουν μουσικά σχεδόν όλοι οι τραγουδοποιοί γνωστών νυχτερινών κέντρων). Το ΔΣ αποφάσισε φέτος οι βραβεύσεις να είναι σε πολύ μικρότερο αριθμό και πάντα με τη δική μας φιλοσοφία γι’ αυτό αποφασίσαμε να τιμηθούν οι εξής: Βούλγαρης Σωτήρης Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, Τσιλιμίγκας Νίκος καρδιοχειρουργός καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Σύλλογος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασώσεων και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας, Μητροδήμος Βασίλης πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΣΛ, Εξαρχάκης Ντίνος ραδιοφωνικός παραγωγός. Επίσης σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις καθιερώνουμε το 15λεπτο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπου μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει τη συμμετοχή του στην είσοδο και να μιλήσει εν τάχει καταθέτοντας απόψεις, προτάσεις, παράπονα, περιστατικά που αφορούν μόνο το τοπικό μας ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, διότι πιστεύουμε ότι μπορεί κάτι καλό να βγει από αυτή την ενότητα. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν, όμως καλούμε τα μέλη, τους φίλους, Σωματεία, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και όποιους θέλουν να διασκεδάσουν μαζί μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass