ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «OLYMPUS TERRA» ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Σήμερα η τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΛ

• Θα κοπεί η πίτα για όλα τα σωματεία του νομού ανά κατηγορίες

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 16:18

Σήμερα και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «Olympus Terra» στη Γιάννουλη θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ, για την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της προηγούμενης περιόδου και του οικονομικού προϋπολογισμού της επόμενης περιόδου.

Επίσης θα γίνει συζήτηση για θέματα γενικού περιεχομένου που αφορούν στο τοπικό ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείεται μεταξύ αυτών να είναι και η αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην Α1 ΕΠΣΛ για την οποία αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι πρέπει να καταργηθεί.
Η Γ.Σ. είχε οριστεί για χθες Δευτέρα, ωστόσο επειδή δεν σημειώθηκε απαρτία, βάσει των πληρεξουσίων που κατατέθηκαν (50%+1 των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου), επαναλαμβάνεται σήμερα.
Τέλος στο περιθώριο των εργασιών της σημερινής Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας για όλα τα σωματεία. Θα κοπούν τρεις πίτες, ήτοι μία για την Α’ και την Α1, μία για τη Β’ και μία για τη Γ’ κατηγορία. Το κάθε ένα από τα τρία φλουριά θα αντιστοιχεί στο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Για την ανάδειξη του τυχερού σωματείου σε κάθε πίτα θα γίνει κλήρωση επί των πληρεξουσίων που κατατέθηκαν από τα σωματεία στη σημερινή Γ.Σ.

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας έλαβε – μεταξύ άλλων – τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Αφού συζήτησε με τους παρόντες στη συνεδρίαση Ενωσιακούς προπονητές Κυριάκο Κυζιρίδη και Αχιλλέα Μαστοροδήμο για την πορεία των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων που ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, αποφάσισε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον πρώτο μέχρι τη λήξη της ισχύουσας σύμβασης και ακολούθως να προκηρυχθεί διαγωνισμός για την πρόσληψη προπονητών για την νέα περίοδο.
Όσον αφορά τον δεύτερο κ. Μαστοροδήμο, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Ο ίδιος σε δήλωσή του επί του θέματος υπογράμμισε τα εξής:
«Με την ολοκλήρωση της θητείας μου στη Μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΛ, επιθυμώ να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο που μου ανέθεσε αυτή την ευθύνη και ιδιαιτέρως την Τεχνική Επιτροπή και τον πρόεδρό της Αριστοτέλη Γκούμα. Θεωρώ ότι η Λάρισα πρέπει να είναι πάντοτε πρώτη, γι’ αυτό και στην παρούσα φάση δεν διστάζω να πω πως αποτύχαμε. Ευελπιστώ, όμως, σε μία νέα μελλοντική συνεργασία, ενώ εύχομαι σε όλους με τους οποίους συνεργάστηκα επιτυχία σε κάθε επίπεδο».
2. Θα απευθυνθεί ερώτημα προς τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ σχετικά με το αν δικαιούνται να μετεγγραφούν ποδοσφαιριστές σωματείων που αποβλήθηκαν και οφείλουν χρήματα από οποιαδήποτε αιτία στην ΕΠΣΛ ή την ΕΠΟ.
3. Ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα της 1ης Στρατιάς, η ΕΠΣΛ θα συνδράμει στη διεξαγωγή των αγώνων του εσωτερικού της πρωταθλήματος.
4. Συνεχίζεται η προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας της 17ης Φεβρουαρίου, ενώ στην επόμενη συνεδρίαση θα ληφθεί οριστική απόφαση για τα πρόσωπα που θα τιμηθούν για την γενικότερη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass