ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ο κ. Μελισσανίδης…

• Ποια η απάντηση του Ατρομήτου

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2018 21:37

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα της με τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ λίγο αργότερα απάντησε η ΠΑΕ του Περιστερίου, εκφράζοντας την απορία της για τους ισχυρισμούς της λαρισινής ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της Λάρισας είναι ειρωνική, αφού αναφέρει ως διαιτητή της αναμέτρησης των δύο ομάδων τον... κ. Μελισσανίδη, ενώ αυτός βέβαια ήταν ο κ. Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Σύμφωνα με πληροφορίες ο χαρακτηρισμός του διαιτητή ως …Μελισσανίδη οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τζοβάρας ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών που είχε προτείνει ο κ. Μελισσανίδης να διευθύνουν την αναμέτρηση Παναχαϊκής-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Β’ εθνικής κατηγορίας όταν ιδιοκτήτης στην Πατρινή ομάδα ήταν ο κ. Κούγιας. Το θυμήθηκε και το ανέφερε…
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ ανέφερε:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει συγχαρητήρια, παρά την ήττα της από τη φίλη ΠΑΕ του Ατρομήτου Αθηνών, στον Α’ διαιτητή του σημερινού αγώνα κ. Μελισσανίδη του συνδέσμου Φθιώτιδος και του εύχεται πάντα τόσο ακριβοδίκαιες διαιτησίες.
Άντε και σ’ ανώτερα, να σε καμαρώσουμε πολύ ψηλά και στον τελικό του Champions League και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου».
Ο Ατρόμητος απάντησε εκφράζοντας την απορία του για όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ και τόνισε:«Αδυνατούμε να καταλάβουμε τα λεγόμενα της ανακοίνωσης του φίλου σωματείου της ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας ακούμπησε την μπάλα μόνο μια φορά.
Συνεχίζουμε την αυτόφωτη πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενθυμούμενοι εύκολα διαιτητικές αποφάσεις που μας στέρησαν βαθμούς και αποτελέσματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass