ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΟΦΗ (15:00)

Μπορεί, αν το πιστέψει ο Απόλλωνας

*Οι Κρητικοί είναι αήττητοι σε έξι εκτός έδρας αγώνες

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2018 22:37
Πολλή δουλειά όπως και στο παιχνίδι με τον Αρη θα έχουν σήμερα οι αμυντικοί του Απόλλωνα Πολλή δουλειά όπως και στο παιχνίδι με τον Αρη θα έχουν σήμερα οι αμυντικοί του Απόλλωνα

Με τον ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 (ΕΡΤ3) στο στάδιο Αλκαζάρ ο Απόλλων Λάρισας και αν το πιστέψει, μπορεί να πετύχει νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και οι «κυανόλευκοι» είναι πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για να φτάσουν στην επιτυχία.

Απέναντι σε μια ομάδα που έχει στο ενεργητικό της οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ είναι αήττητη σε εκτός έδρας αναμετρήσεις (τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες).

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας στο Αλκαζάρ έχει πετύχει τρεις νίκες και γνώρισε δύο ήττες, ενώ συνολικά έχει ως απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες.

Στη σημερινή αναμέτρηση οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη καλούνται να αγωνισθούν με πάθος και να εφαρμόσουν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους, έχοντας καθαρό μυαλό και υπομονή και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Σουλίδη, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι 100% ακόμη έτοιμος.

Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης, Συράκος, Ιβανίδης, Γ. Ανδρέου, Κοτσιαρίδης, Χαραλαμπόπουλος, Μαυριάς, Καμπέρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΠΛΟΥΝΑΣ

Ο Ιωάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ, για τη 13η αγωνιστική της Football League.

Βοηθοί του Λαμιώτη ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Θεόδωρος Νταλούκας της ΕΠΣ Τρικάλων και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης της ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κουζάκης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Θεσσαλικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο της Τερψιθέας, όπου για το πρωτάθλημα των Νέων της Football League, ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Στέφανος-Βάιος Καλαντζής, Αλέξανδρος Αναστασίου, Παναγιώτης Σακκάς (ΕΠΣΤρικάλων), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Ιωάννης Κωστής (ΕΠΣΛάρισας).

*Εξάλλου για το ίδιο πρωτάθλημα και στον αγώνα Τρίκαλα-Απόλλων Πόντου (15:00 δημ.στάδιο Τρικάλων), διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Χρήστος Αγγελούλης, Απόστολος Τσαπράζης, Χρήστος Καραγιάννης (ΕΠΣΛάρισας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Παναγιώτης Γιάγκος (Τρικάλων).

Ο ΟΦΗ

Με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα έρχεται στη Λάρισα ο ΟΦΗ, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λεάλ,Περογαμβράκης, Οικονόμου και οι μικροί Παναγιώτου, Κοντογιάννης, Πλευράκης, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ. Στην αποστολή από τον τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης.

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Έντονες συγκινήσεις επιφύλαξε το φινάλε του θεσσαλικού ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Football League μεταξύ των Τρικάλων και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Βαζάκα προηγήθηκαν στο 89' με τον Κονέ και έμοιαζαν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα, όμως στις καθυστερήσεις ο ΑΟΤ του Σωτήρη Αντωνίου κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε (1-1) με τον Τόμιτς, στο 90’ +1. Στο 62'ο Σαχινίδης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Ισόπαλες χωρίς τέρματα έληξαν οι αναμετρήσεις της ΑΕ Καραϊσκάκης με τη Δόξα Δράμας και του Εργοτέλη με τη Σπάρτη, ενώ νωρίτερα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επικράτησε 3-1 του Αιγινιακού(4′ Αποστολίδης σουτ, 10′ Λέο, 27′ Χαλκιαδάκης σουτ – 45+1′ Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχαρναϊκός-Άρης              0-3 (α.α.)

ΑΟΧ/Κισσαμικός-Αιγινιακός          3-1

Τρίκαλα-Αναγέννηση Κ.  1-1

ΑΕ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας      0-0

Εργοτέλης-Σπάρτη            0-0

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

(15:00)

Απόλλων Πόντου-Παναιγιάλειος

Απόλλων Λάρισας-ΟΦΗ

Παναχαϊκή-Βέροια

Καλλιθέα-Πανσερραϊκός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 13 αγώνες)

1. Άρης  33

2. Παναχαϊκή       29 -12αγ.

3. ΟΦΗ                 27 -12αγ.

4. Τρίκαλα            23

5. ΑΟΧ Κισσαμικός            21 -12αγ.

6. Σπάρτη             21

7. ΑΕ Καραϊσκάκης            18

8. Δόξα Δράμας                 18

9. Αναγέννηση Καρδίτσας              18

10. Απόλλων Πόντου        15 -12αγ.

11. Βέροια           14 -11αγ.

12. Αιγινιακός     14

………………………………………………………

13. Απόλλων Λ.  13 -12αγ.

14. Πανσερραϊκός             12 -12αγ.

15. Παναιγιάλειος             10 -12αγ.

16. Εργοτέλης     10

17. Καλλιθέα       9 -12αγ.

18. Αχαρναϊκός  -51

* Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια.

 Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass