ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-2

Ηττα γνώρισε ο Αχιλλέας

*Προηγήθηκε στο 4' με τον Τλούπα, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Οικονόμου στο 17’, αλλά δεν άντεξε…

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2018 15:20

Την ήττα γνώρισε χθες στη Νεάπολη του Βόλου ο Αχιλλέας από το ΝΠΣ Βόλου με 6-2, σε αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ήταν η 15η νίκη σε 16 παιχνίδια για τους γηπεδούχους, που έχουν ένα ισχυρό σύνολο και κάνουν ήδη τα σχέδια για την καινούργια σεζόν.

Κι όμως η ομάδα των Φαρσάλων προηγήθηκε μόλις στο 4', όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Τλούπας που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι με έξοχη κεφαλιά, έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα με τον Δεμηρτζόγλου οι Βολιώτες ισοφάρισαν σε 1-1(9') και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μάντζη στο 11’(2-1). Κόντρα στην εικόνα του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» στο 17' ισοφάρισαν εκ νέου σε 2-2. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, έφτασε στον Οικονόμου που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πίτου Γκαρσία στο 28'εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ από τα δεξιά, πετάχτηκε πιο ψηλά απ’ όλους ο Λαρισαίος Αλέξανδρος Γκαλίτσιος με κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του(3-2).

Στο 33’ ο Πίτου Γκαρσία έκανε τη σέντρα από μέσα δεξιά, ο Καραμπούζης στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του(4-2).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Ηλιόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε τράβηγμα του Μάρκου και πέτυχε το 5-2.

Ευκαιρία για τον Αχιλλέα στο 67’ με τον Χατζή που επωφελήθηκε από τη λάθος απομάκρυνση της άμυνας των γηπεδούχων, βρήκε τον διάδρομο προς τα καρέ του Μπουργάνη, όμως το σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 69’ σε σουτ του Κολλά από τη μικρή περιοχή σταμάτησε η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χάμου. Και στο 72’ ο Καμπαγέρο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Σκόρερ: 9’, 11’ Μάντζης, 28’ Γκαλίτσιος, 33’ Καραμπούζης (αυτ.), 56’ πεν. Ηλιόπουλος, 72’ Καμπαγέρο/4’ Τλούπας, 17’ Οικονόμου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Σουλίδης, που είχε συνεργάτες τους κ. Μπαλιάγκα, Εμμανουήλ όλοι της ΕΠΣ Κοζάνης.

-Κίτρινες: 25’ Τλούπας, 55’ Μάρκου, 77’ Χατζής.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χ. Φεράντο): Μπουργάνης, Ζέρης, Ντόσης, Τζελίδης (65’ Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης (54’ Κολλάς), Πίτου Γκαρσία (67’ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος (59’ Μηλιώτης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τ. Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου (57’ Κουρούμαλος), Καραμπούζης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (49’ Αναγνώστης), Τλούπας (64’ Κατσανάκης), Χατζής, Καραγκούνης, Βούλγαρης (61’ Αραπίτσας).

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΧΘΕΣ

ΝΠΣ Βόλος - Αχιλλέας Φ.               6-2

ΣΗΜΕΡΑ(15:00)

Μαρτίνο - Βελούχι

Νίκη Βόλου - Θήβα

Νεοχώρι – Γ.Σ.Αλμυρού

Δίστομο – Α.Ο.Σελλάνων

Ρήγας Φεραίος - Ολυμπιακός Β.

*Ρεπό είχε ο Αστέρας Ιτέας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΠΣ Βόλος      45*

……………………………..

2. Νίκη Βόλου    30

3. ΓΣ Αλμυρός     28

4. Αστέρας Ιτέας               25

5. Θήβα               25

6. Δίστομο          23

7. Ολυμπιακός Β.             21

…………………………………….

8. ΑΟ Σελλάνων 20

9. Ρήγας Φεραίος             16

10. Νεοχώρι       12

11.Μαρτίνο        11

12. Αχιλλέας Φ.  10*

13.Βελούχι          6

* ΝΠΣ Βόλος και Αχιλλέας Φαρσάλων έχουν από ένα παιχνίδι περισσότερο.

**Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον γενικό αρχηγό της Αναγέννησης Φαρσάλων κ. Μιλτιάδη Κούδα και στους οικείους του, για τον θάνατο της συζύγου του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass