ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ατρόμητος-ΑΕΛ: Τζοβάρας

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 15:20

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2017-2018. Ο 34χρονος Γιώργος Τζοβάρας, από το Σύνδεσμο Φθιώτιδας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (28/10/2017) απέναντι στο Λεβαδειακό, που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της AEΛ με σκορ 1-0. Βοηθοί του ο Βασίλης Νικολακάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου και ο Γιάννης Κοντίζας από τον σύνδεσμο Πειραιά. Τέταρτος θα είναι Βαγγέλης Γρατσάνης, από την Ένωση Τρικάλων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Μιχάλης Καλαθενός από την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό ενώ ο Δημήτρης Θάνος θα «σφυρίξει» το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

15:00 Κέρκυρα – Πλατανιάς: Ευαγγέλου (Αθηνών),Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Σάββας (Σερρών), 4ος: Μάνταλος (Καβάλας), παρ.: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

17:15 Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), 4ος: Γκαμαρης (Αθηνών), παρ.: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

19:30 ΑΕΚ – Λαμία: Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Παλαμιδας (Λακωνίας), 4ος: Σελίμος (Λακωνίας), παρ.: Ταπαντζάς (Θράκης)

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

15:00 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Θάνος (Γρεβενών), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ.: Καρατζάς (Εύβοιας)

17:15 Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: Σέζος (Κιλκίς), Βοηθοί: Γρεβενης (Χαλκιδικής), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ.: Φαντόπουλος (Πειραιά)

17:15 Ξάνθη – Λεβαδειακός: Τσαμούρης (Πειραιά), Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)

17:15 Ατρόμητος – ΑΕΛ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας),Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κοντίζας (Πειραιά), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.: Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Ταπρανζης (Αιτωλοακαρνανίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass