ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Φιλικό της Εθνικής με την Αίγυπτο

*Θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη στις 27 Μαρτίου

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2018 16:45

Το δεύτερο φιλικό της εθνικής Ελλάδας, με αντίπαλο την Αίγυπτο στη Ζυρίχη στις 27 Μαρτίου ανακοίνωσε χθες, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει δύο αγώνες το τελευταίο δεκαήμερο του μεθεπόμενου μήνα, στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων σύμφωνα με το καλεντάρι της FIFA.

Το πρώτο ήταν ήδη γνωστό, με την Ελβετία στην Τούμπα στις 23/03 και το δεύτερο ανακοινώθηκε επίσημα χθες από την ΕΠΟ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Την Αίγυπτο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 21:00 (Ελλάδας) στο Letzigrund Stadion της Ζυρίχης. Ο φιλικός αγώνας θα είναι ο δεύτερος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μέσα στο 2018 μετά την αναμέτρηση με την Ελβετία την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο γήπεδο Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι της Εθνικής έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Ελβετία απέκλεισε στα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης την Βόρεια Ιρλανδία, ενώ η Αίγυπτος τερμάτισε πρώτη στον 5ο όμιλο του 3ου και τελευταίου προκριματικού γύρου της αφρικανικής ζώνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass