ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ

«Πετύχατε το 100% της τακτικής»

• Παρελθόν για σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους ο Γιάννης Πλαβούκος

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 22:12

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα έγινε η χθεσινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΛ μετά την ισοπαλία που πήρε η λαρισινή ομάδα το περασμένο Σάββατο εντός έδρας από την ΑΕΚ με 0-0. Μια ισοπαλία που ήταν ο πρώτος βαθμός το 2018 απέναντι όμως σε ένα δυνατό αντίπαλο και έφυγε ένα μεγάλο άγχος από τους «βυσσινί» που διά στόματος Φυντάνη σταμάτησαν να μιλάνε για παραμονή και βλέπουν πολύ πιο ψηλά.

Μάλιστα υπήρχε ένα νέο πρόσωπο, ο νεαποκτηθείς Αλεξάντερ Γκοΐκοβιτς, αλλά και μια απουσία, αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκου, που σοβαρότατοι οικογενειακοί λόγοι τον ανάγκασαν να φύγει από την ομάδα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε αντικαταστάτης του αλλά ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία και είναι προπονητής τερματοφυλάκων σε ομάδα Β’ εθνικής κατηγορίας γνώριμος στον τεχνικό Ηλία Φυντάνη.
Ο Φυντάνης χθες μίλησε στους παίκτες, τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια ενώ τους είπε ότι για πρώτη φορά ακολούθησαν την τακτική που είχαν σχεδιάσει στο 100% απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και αυτό δικαιώνει τους κόπους τους. Χαρακτήρισε πολύ σημαντική την ισοπαλία και τον τρόπο που έπαιξαν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου Ελλάδας.
Παράλληλα από χθες άρχισε και ο σχεδιασμός για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας μεθαύριο στα Γιάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Στον αγώνα αυτό θεωρείται δεδομένη η απουσία του Ντέλετιτς λόγω τραυματισμού αλλά και η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Αγκάνοβιτς. Σχετικά με την ενδεκάδα τα σχέδια του Φυντάνη θα φανούν στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις 3.30 μ.μ.

 

ΡΕΝΤΖΑΣ-ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Ο Βασίλης Ρέντζας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας όπως και ο Κριζμάν.
Στο μεταξύ είναι πολύ πιθανό μέχρι το παιχνίδι αυτό να έχει βρεθεί δεξί μπακ για την ομάδα αφού οι διοικούντες της ΑΕΛ μελετούν περιπτώσεις παικτών.

 

5.519 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που δόθηκαν στοιχεία, 44.079 εισιτήρια, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 6.297. Στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 5.519 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 18ης αγωνιστικής:
Πλατανιάς - Λεβαδειακός    1.516
Παναθηναϊκός - Κέρκυρα    4.900
ΑΕΛ - ΑΕΚ    5.519
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης    8.539
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος    1.832
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης    
Παναιτωλικός - Πανιώνιος    1.950
Ολυμπιακός - Ξάνθη    19.823

 

Χάλασε και του Μενσά

Μετά τη μεταγραφή του Σλοβένου Ματέι Πάλτσιτς, χάλασε και αυτή του Ντερίκ Μενσά αφού υπήρχε πρόβλημα με τα τροφεία του παίκτη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass