ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Οποιος επιθυμεί να αναλάβει την ΑΕΛ...

* «Η απαξίωση δεν μπορεί να γίνεται πλέον ανεκτή»

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2015 11:04

Του Σωτ. Κέλλα

Στο ίδιο έργο θεατές ή στα πρόθυρα ιδιοκτησιακών εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΕΛ; Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει μετά τη χθεσινή ξαφνική ανακοίνωση του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα ότι πουλάει την ομάδα σε όποιον επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες αυτής.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο είχε γίνει το ίδιο με αφορμή την ανάρτηση ενός πανό πάνω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ τώρα γίνεται με αφορμή ένα νέο πανό που υψώθηκε την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στον αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλή 0-2 που έγινε στο Αλκαζάρ.

Ο ίδιος είχε διάρκεια στη δυσαρέσκειά του από την επομένη του αγώνα αλλά χθες την εξωτερίκευσε και επίσημα. Σε μια περίοδο που οι παίκτες περιμένουν να εξοφληθούν ενώ επίκειται και ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη με τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο.

Πριν λίγους μήνες το σενάριο της αγοραπωλησίας με την αμφισβήτηση έφερε στο προσκήνιο διάφορους αγοραστές. Αργότερα είχε ειπωθεί ότι αυτή ήταν η αιτία που η ομάδα έχασε πολύτιμο χρόνο για τις μεταγραφές. Τώρα βέβαια το ίδιο σενάριο εμφανίζεται όχι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, αλλά γίνεται νωρίτερα και αν στόχος είναι η άνοδος η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί αρκετά νωρίς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται η απαξίωση της ομάδας αλλά δεν αναφέρεται καθόλου το αντίτιμο που ζητείται για την παραχώρησή της.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του εκπρόσωπου της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλη Πλεξίδα:

«Μετά και τα τελευταία «όμορφα» γεγονότα τα οποία και δημιούργησαν οι «αγνοί» φίλαθλοι της ΑΕΛ, δεν έχουμε να πράξουμε τίποτα άλλο παρά να τα θέσουμε αυτά όλα στην κρίση όλων των πραγματικών φίλων και φιλάθλων της ΑΕΛ. Η ενασχόλησή μας με την ΑΕΛ εκπορευόταν από την αγάπη μας για το άθλημα και τη θέλησή μας να βγάλουμε την ΑΕΛ από το αγωνιστικό και λειτουργικό αδιέξοδο στο οποίο προ διετίας βρέθηκε.

Εν μέσω των καιρών που ζούμε και όλοι γνωρίζουμε, η Ομάδα μας επέτυχε αγωνιστικές ανόδους αλλά και συμμετοχή στα play off και είναι οικονομικά αυτάρκης και τακτοποιημένη, όταν μάλιστα μόνιμα αντιμετωπίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δυστυχώς όμως κάποιοι, και όχι πάντως οι αγνοί και χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΛ, δεν λένε να κατανοήσουν την πραγματικότητα και μόνιμα συμπεριφέρονται εξυβριστικά και μειωτικά και όλως απαξιωτικά.

Επειδή λοιπόν, η απαξίωση δεν μπορεί να γίνεται πλέον ανεκτή, ανοιχτά προσκαλείται όποιος το επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και να συνεχίσει αυτός, δίδοντας τα απαιτούμενα εχέγγυα και διασφαλίσεις, όπως μέχρι σήμερα υπάρχουν.

Για εμάς η ΑΕΛ είναι προσφορά και υπηρεσία στην Ιδέα και όχι αυτοσκοπός και εγωισμός. Αρκετά πια με τη στείρα και άκοπη κριτική και με τις προσβολές. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πραγματικά τους απλούς και αγνούς φιλάθλους της ΑΕΛ που στήριξαν την προσπάθειά μας αυτά τα χρόνια. Η Ομάδα από αυτούς παίρνει δύναμη και γι’ αυτούς υπάρχει. Για τους άλλους δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε πλέον... Και ευχόμαστε οι λίγοι να μην καταστρέψουν την Ιδέα των πολλών, διότι η ΑΕΛ ανήκει ΣΕ ΟΛΟΥΣ».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ «ΑΜΑΖΟΝΩΝ»

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου «Βυσσινί Αμαζόνες» διοργανώνει αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:30 εκδήλωση στο Sport Club Maracana του Γιώργου Πλίτση με αφορμή τα έξι χρόνια από τη ίδρυση του Συνδέσμου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «16 Ιουνίου 2009 – 16 Ιουνίου 2015, 6 χρόνια και συνεχίζουμε με την αρωγή και τη στήριξη των χορηγών μας, των αγνών φιλάθλων της αγαπημένης μας ΑΕΛ! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα home cinema Panasonic, προσφορά του γνωστού σε όλους μας επιχειρηματία της Λάρισας Απόστολου Φωτάκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass