ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χώρους άθλησης για την Πελασγιώτιδα

*Με κατανόηση είδε όλα τα αιτήματα ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 15:20

Χώρους άθλησης για τα 200 περίπου παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας Πελασγιώτιδας, ζήτησαν από τον Δήμο Λαρισαίων φορείς της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, παλαίμαχοι παίκτες και διοικητικοί του ιστορικού σωματείου.


Σε συνάντησή τους που είχαν χθες στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αποστόλη Καλογιάννη, του έθεσαν τα αιτήματα τονίζοντας πως όλες οι συνοικίες της πόλης έχουν χώρο να αθληθούν τα παιδιά τους, ενώ κατ’ εξαίρεση μόνο ο Άγιος Γεώργιος στερείται αυτής της δυνατότητας.
«Ο κ. Καλογιάννης και οι άνθρωποι που είναι δίπλα του με πολλή κατανόηση είδαν το αίτημά μας, η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εξετάσουνε συγκεκριμένους χώρους που υποδείξαμε», ανέφεραν με ικανοποίηση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Πελασγιώτιδας, Αποστόλης Νεμπεγλέρας και Κωνσταντίνος Σκαντζούρης.
Στο δημαρχείο παρευρέθησαν από την πλευρά του Δήμου ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Γιάννης Αλεξούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσαούσης και ο πρόεδρος της 3ης δημοτικής κοινότητας, Κώστας Ζέβλας, οι οποίοι άκουσαν προσεκτικά τα σχετικά αιτήματα που κατατέθηκαν. Όσον αφορά στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Γιώργος Χατζής, ο εκπρόσωπος του 12ου δημοτικού σχολείου Βαγγέλης Γκάρας, ο ιδρυτής της Πελασγιώτιδας Βασίλης Σαλιαμπούχος με τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Σκαντζούρη, Αποστόλη Νεμπεγλέρα και ο νυν πρόεδρος της ομάδας, Αργύρης Γκρίμπας.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως επίσης οι φορείς έθεσαν ως θέμα στους χώρους των δημοτικών σχολείων να δίνεται η δυνατότητα ώστε να παραμένουν ανοικτά τα γυμναστήρια τις απογευματινές ώρες και να υπάρχει σε συνεργασία με τον δήμο στους χώρους γυμναστής, διότι εκτός από το ποδόσφαιρο, παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία θέλουν να ασχολούνται με άλλα αθλήματα, όπως είναι το μπάσκετ και το βόλεϊ.
A.X.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass