ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (1-2)

«Εξοδος» με νίκη από το Μεσολόγγι

• Επόμενος αντίπαλος ο Άρης στο στάδιο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2018 19:45

Τη δίκη τους «έξοδο» από την πόλη του Μεσολογγίου πραγματοποίησαν οι γυναίκες της ΑΕΛ, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 2-1.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μία ενθουσιώδη και μαχητική ομάδα, η οποία μάλιστα τρέφει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Λάρισα, μιας και o ιδρυτής της κατάγεται από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα και το ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι η χρήση του σήματος της ΑΕΛ.
Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν νωρίς με τη Σρετένοβιτς στο 5’, η οποία με ωραία ενέργεια έκανε το 0-1.
Το επιθετικό κρεσέντο της ΑΕΛ διατηρήθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με την τερματοφύλακα Νταβαντζή του Μεσολογγίου να κρατάει την ομάδα της στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις της, ενώ η μοναδική φορά που η ΑΕΛ απειλήθηκε ήταν όταν σε μία λάθος πάσα στην άμυνά της, η επιθετικός του Μεσολογγίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως η Μιχαλοπούλου πρόλαβε και «καθάρισε» τη φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και οι παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου μπήκαν με θέληση για πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να σιγουρέψουν τη νίκη και πάλι όμως η Νταβαντζή ήταν εκεί για να σταματήσει όλες τις προσπάθειές τους. Τελικά στο 71’ η Νταβαντζή νικήθηκε από την έμπειρη Ζντράβκοβιτς, η οποία με συρτό δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2 για την ΑΕΛ, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στην αναμέτρηση. Τελικά αυτό δεν ίσχυσε γιατί οι παίκτριες της ΑΕΛ υπολόγιζαν χωρίς τον «ξενοδόχο» που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης οι οποίοι -μάλλον πρέπει μπερδεύτηκαν από το κοινό σήμα- αρχικά δεν είδαν την παίκτρια του Μεσολογγίου σε εμφανέστατη θέση οφσάιντ σε βαθιά μπαλιά της Πούλιου, με αποτέλεσμα η Αυγέρη να βρεθεί μόνη της απέναντι από τη Νάση και εύκολα να μειώσει το σκορ σε 1-2 στο 85’.
Σα να μην έφτανε αυτό στο 90’ +1’ ο διαιτητής της αναμέτρησης κατελόγισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή κατά της ΑΕΛ, όταν η Χριστοφορίδη που είχε γυρίσει πίσω για να μαρκάρει, έδιωξε την μπάλα και η αντίπαλός της την πάτησε, με αποτέλεσμα μάλιστα να τραυματιστεί.
Αντί όμως να τιμωρηθεί η παίκτρια του Μεσολογγίου, κίτρινη κάρτα αντίκρισε η Χριστοφορίδη.
Κατά τα άλλα εκτός από τα λάθη του τελευταίου πενταλέπτου ήταν μία υποδειγματική διαιτησία.
ΑΕΛ (Νίκος Γκαλίτσιος): Νάση, Αρκουλή, Γαγάρα, Σωτηριάδη, Μιχαλοπούλου,Τσούκα, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Ακριβούλη, Σρετένοβιτς, Χριστοφορίδη
Αγωνίσθηκαν επίσης οι Ρήγα, Σκοτεινιώτη, Μπελμέζα, ενώ στον πάγκο ήταν οι Βλασιάδου, Λέμε, Σακελλάρη.
*Η ατυχία της ΑΕΛ χτύπησε…κόκκινο, παρολίγο η αποστολή να μην καταφέρει να φτάσει ποτέ στο Μεσολόγγι όταν το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή υπέστη βλάβη.
Αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση του λεωφορείου και η αποστολή τελικά να φτάσει στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Στα ευχάριστα της αναμέτρησης η επιστροφή της Ρήγα στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την 1η αγωνιστική κόντρα στις Ελπίδες.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Μεσολογγίου για τη φιλοξενία όπως και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και προσέφεραν κάθε δυνατή βοήθεια στην ομάδα.
Αυτή την εποχή υπάρχει ρεπό στο πρωτάθλημα λόγω των εθνικών ομάδων, με την ΑΕΛ να εκπροσωπείται στην εθνική Νεανίδων από τη Ζωή Νάση. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 28 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Άρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass