Η βασιλόπιτα των διαιτητών της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2018 16:01

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λάρισας, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας συγκέντρωσής της στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ.Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος ζήτησε από τους αγωνιζόμενους διαιτητές την ένταση των προσπαθειών τους ενόψει της εισόδου των πρωταθλημάτων στο πλέον καθοριστικό τους στάδιο και - παράλληλα - ευχήθηκε στους υποψηφίους της σχολής καλή επιτυχία κατά τις επικείμενες εξετάσεις τους.
Ακολούθως, κόπηκαν δύο πίτες, μία για τους υποψήφιους διαιτητές (τυχερός αναδείχθηκε ο Αστέριος Κοσμάνος που κέρδισε μία πλήρη στολή διαιτητή) και μία για τους εν ενεργεία διαιτητές (τυχερή αναδείχθηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, η οποία κέρδισε μία τριήμερη εκδρομή για δύο άτομα στο Bansko της Βουλγαρίας).


ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Λάρισας ενημερώνει πως από μεθαύριο Πέμπτη (18/1) έως και την Τετάρτη 31/1 τα γραφεία θα λειτουργούν από τις 18:00 έως και τις 20:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων. H ανακοίνωση της ΕΠΣΛ:
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας, τα γραφεία της Ένωσης θα λειτουργούν καθημερινά από την Πέμπτη 18.01.2018 μέχρι και την Τετάρτη 31.01.2018 (καταληκτική ημερομηνία μεταγραφών) και το απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων. Επιπλέον, θα συνεχίζεται η διανομή των λαχνών για τη λαχειοφόρο της Ένωσης στα σωματεία.

 

ΑΥΡΙΟ Ο ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ  ΔΩΤΙΕΑ– ΣΜΟΛΙΚΑ
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ανακοινώνεται, βάσει της προκήρυξης και συμφωνίας των ομάδων, ο ορισμός του εξ αναβολής αγώνα Δωτιέα Αγιάς – Σμόλικα Φαλάνης  για αύριο Τετάρτη 17.01.2018 και ώρα 15.15.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass