Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ντέρμπι με φόντο τα πλέι οφ

• Την ίδια ώρα στο κλ. Νεάπολης η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Χολαργό σ’ ένα ματς εξαιρετικά δύσκολο • Τη στήριξη του κόσμου θέλουν οι δύο εκπρόσωποι του νομού στην Α2 του μπάσκετ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2018 22:28

Ντέρμπι με φόντο τα πλέι οφ διεξάγεται σήμερα στις 17:00 στην Αγιά, με τον Ερμή να υποδέχεται τη Λευκάδα σ’ ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Την ίδια ώρα στο κλειστό της Νεάπολης η ΑΕΛ θα δώσει μία ακόμα μεγάλη μάχη, αυτή τη φορά κόντρα στον ισχυρό Χολαργό, με στόχο να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις. Τόσο στην Αγιά όσο και στο κλειστό της Νεάπολης οι δύο εκπρόσωποι του νομού στην Α2 θέλουν τη στήριξη του κόσμου στο δύσκολο έργο που έχουν σήμερα, απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Αναλυτικά:
Η έδρα αποτελεί το μεγάλο όπλο του Ερμή Αγιάς, ο οποίος θέλει να διατηρήσει το αήττητο αυτή τη φορά κόντρα στη δυνατή Δόξα Λευκάδας (που πέρσι αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική) και να μπει σε τροχιά πλέι οφ. Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη θα προσπαθήσει με τη στήριξη του κόσμου να διευρύνει το σερί των επιτυχιών της και να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί φέτος στην Α2 Εθνική, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της. Το παιχνίδι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, καθώς το κίνητρο για τη νίκη είναι εξίσου μεγάλο και για τους φιλοξενούμενους, που προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες (η μία μέσα στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή) και θέλουν να διατηρηθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με στόχο την επιστροφή τους στην Α1 Εθνική.
«Είναι το πιο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι μέχρι τώρα και χρειάζεται να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή. Είμαστε ωστόσο αισιόδοξοι και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της Αγιάς και να μας δώσει δύναμη όπως κάθε φορά» σχολίασε ο γενικός αρχηγός του Ερμή, Άρης Αργυρούλης και πρόσθεσε:
«Η Λευκάδα διαθέτει έμπειρους παίκτες όπως οι Λιακόπουλος, Τσαλδάρης κ.ά. και μετρά συνολικά 4 εκτός έδρας νίκες που σημαίνει ότι είναι πολύ επικίνδυνη. Από την πλευρά μας ευελπιστούμε να διευρύνουμε το σερί στην έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη η οποία θα μας φέρει πολύ κοντά στον πρωταρχικό μας στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία».
Αγωνιστικά, ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του που είναι οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Νταλός, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Λόλας, Στιβαχτής, Παπαδόπουλος και Σταυροθόδωρος.

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΚΑΤΣΑΡΕΣ
Αν και προπονήθηκε χθες και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, η συμμετοχή του Κατσαρέ στο σημερινό παιχνίδι με τον Χολαργό παραμένει ακόμα αμφίβολη και θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή. Οι «βυσσινί» χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς, καθώς παρά τις καλές τους εμφανίσεις δεν καταφέρνουν να τις μετουσιώσουν σε νίκες και να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Για τον λόγο αυτό η στήριξη του κόσμου στο δύσκολο παιχνίδι με τον Χολαργό, που διεκδικεί άνοδο, κρίνεται απαραίτητη.
«Αν και πλέον μας πιέζει το πρωτάθλημα, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους δεν έχουμε άγχος και μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε χωρίς ψυχολογική πίεση, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό» είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Χρήστος Χασανίδης αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να καταλάβουν ότι το θέμα με το κλειστό του Αλκαζάρ πρέπει να τελειώσει γιατί δεν μπορούμε να παίζουμε επί της ουσίας εκτός έδρας σε όλο το πρωτάθλημα».
Πιθανότατα στην αποστολή να συμπεριληφθεί ο Ναούμης που το τελευταίο διάστημα προπονείται κανονικά, ωστόσο εκτός θα τεθεί ο τραυματίας Γκογκίδης. Οι υπόλοιποι παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του Χρήστου Χασανίδη είναι οι Βλαχούλης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κατσαρές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Γκιουλέκας, Σαριμπαλίδης, Χανέλι και Φιλιππόπουλος.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Κλ. Νεάπολης: ΑΕΛ-Χολαργός
Κλ. Αγ. Θωμά (κ.θ.): Μαρούσι-Ηρακλής
Κλ. «Α. Παπανδρέου»: Περιστέρι-Καστοριά
Κλ. Τρίπολης:Αρκαδικός- Δούκας
Κλ. Αγιάς: Ερμής Αγιάς-Δόξα Λευκάδας
Κλ. Καρδίτσας: Καρδίτσα-Εθνικός
Κλ. Παπάγου: Παπάγου-Ψυχικό
Κλ. Περιβόλας: Απόλλων Π.-Αμύντας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
Περιστέρι    24
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής    21
Χολαργός    21
Δόξα Λευκάδας    20
Καστοριά    20
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Απόλλων Π.    20
Αμύντας    20
Ερμής Αγιάς    19
Ψυχικό    19
Μαρούσι    17
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Εθνικός    16
Παπάγου    15
ΑΕΛ    14
Αρκαδικός    14
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Καρδίτσα    14
ΑΣΕ Δούκα    14

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass