ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Πρεμιέρα για το πόλο του ΝΟΛ

* Υποδέχεται την Κυριακή τη Χαλκίδα * Αγωνιστική δράση και για την ομάδα Νέων Γυναικών του συλλόγου

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2018 15:27

Αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την αντρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Την προσεχή Κυριακή 14/1 στις 14.30 αντιμετωπίζει στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ την ομάδα της Χαλκίδας και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει νικηφόρα τον μαραθώνιο της κατηγορίας.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζουμπουλιά παρά τις αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας (απουσίες παιχτών λόγω σπουδών) δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες για μία καλή εμφάνιση και τη νίκη που θα της δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να βρεθεί στο κολυμβητήριο και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών του συλλόγου.
Παράλληλα στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ διεξάγεται και ένας όμιλος του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών. Τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. θα τεθούν αντιμέτωπα κατά σειρά το Σάββατο 13/1 στις 15.30 με την ομάδα του Οξυγόνου Θεσσαλονίκης και την Κυριακή 14/1 στις 11.00 με την Ν.Ε. Πατρών και το απόγευμα στις 17.00 με τον Ο.Υ.Κ. Βόλου. Οι αθλήτριες του Βασίλη Κουνδουράκη θα επιδιώξουν την πρόκριση στην τελική φάση που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass