ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟ

Στο «στόχαστρο» ο D.J. Fenner

* Ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στη Νεβάδα (2013-17), ενώ φέτος ξεκίνησε στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Άλμπα

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2018 22:04

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η κάλυψη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, των κενών θέσεων στο ρόστερ της ομάδας είναι ένας από τους βασικούς στόχους αυτό το διάστημα για τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Η ομάδα προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι άνθρωποι της ΚΑΕ «σκανάρουν» ταυτόχρονα την αγορά για την ανεύρεση των καταλληλότερων παικτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» της ομάδας βρίσκεται ο D.J. Fenner. Ο 24χρονος ύψους 1.98 Αμερικανός αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι και πέρσι στη Νεβάδα (με μ.ο. 14 πόντους, 2 ασίστ, 5 ριμπάουντ), ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Alba Fehervar. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3, είναι πολύ καλός σουτέρ και η απόκτησή του θα βοηθήσει σημαντικά στα πλάνα του τεχνικού Θανάση Σκουρτόπουλου. Ο D.J. Fenner αποχώρησε από την Alba Fehervar καθώς η ομάδα ενισχύθηκε στην ίδια θέση με τον Trevis Simpson, έναν παλιό γνώριμο του Θανάση Σκουρτόπουλου από τη θητεία του στο Ρέθυμνο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Η ομάδα μέχρι και την ολοκλήρωση του α’ γύρου θα πορευθεί με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και οι όποιες μεταγραφές  θα γίνουν στον β’ γύρο. Σύμφωνα με τα πλάνα των ανθρώπων της ΚΑΕ θα αποκτηθούν δύο παίκτες σε πρώτη φάση (ένας ακόμα γκαρντ) και αν χρειαστεί και τρίτος στη συνέχεια.
Το ζητούμενο για τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο είναι να κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Απομένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος τους α’ γύρου, αρχής γινομένης από το Κυριακάτικο ματς στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, ενώ θα ακολουθήσει το εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ.
Η αποστολή των «πρασίνων» στο ΣΕΦ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά παράλληλα είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα επί της ουσίας δεν έχει να χάσει τίποτε.
Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το κυριότερο είναι ότι τα μηνύματα από τους νεοαποκτηθέντες Μπάνερ και Κέλι είναι ενθαρρυντικά, όπως άλλωστε φάνηκε και μέσα στο παρκέ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 12ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, έχουν ως εξής:
Σάββατο 13 Ιανουαρίου
16.30, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Ζαχαρής (Σιμητόπουλος)
16.30, Κολοσσός Ρ.-Τρίκαλα: Πουρσανίδης Γ.-Διαμαντής-Ξενικάκης (Ξάνθος)
16.30, Κόροιβος-Κύμη: Σώμος-Σταματόπουλος-Θεονάς (Θεοδωρόπουλος)
18.30, Λαύριο-Προμηθέας Π.: Πηλοϊδης-Πουρσανίδης Κ.-Δεσλής (Μουζάκης Στ.)
Κυριακή 14 Ιανουαρίου
17.00, Ρέθυμνο-Άρης: Σχινάς-Ανδρικόπουλος-Καλδίρης (Μπορμπαντωνάκης)
16.40, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Αναστόπουλος Π.-Μάνος-Τζαφλέρης (Άκελ)
19.00, Ολυμπιακός-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος: Αναστόπουλος Α.-Διμπινούδης-Κάρδαρης (Μπεσκάκη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass