O 23ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Eκλεισε Μ. Χαραλαμπόπουλο ο Απόλλωνας

* Επιστροφή Συράκου * Ανακοινώθηκε ο Κανούλας * Στην ανδρική ομάδα τρεις παίκτες από την Κ20

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2018 15:42

Την τρίτη μεταγραφή για το 2018 ολοκλήρωσε χθες ο Απόλλωνας Λάρισας. Συγκεκριμένα μετά τους Κωτσιαρίδη, Κανούλα, η λαρισινή ομάδα ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Μένιο Χαραλαμπόπουλο. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός δεξιός αμυντικός αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ελλάς Αδελαΐδας.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Ελληνοαυστραλού δεξιού μπακ χαφ, Μένιου Χαραλαμπόπουλου. Ο Μένιος Χαραλαμπόπουλος προέρχεται από τον Αχαρναϊκό, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ελλάς Αδελαΐδας. Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό, που διακρίνεται για την ταχύτητα και την διεισδυτικότητά του, με πολύ καλή σέντρα και πόδι.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και να προσφέρει στον σύλλογο τα αναμενόμενα».
ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20
Υλοποιώντας τον σχεδιασμό της η ΠΑΕ Απόλλων προχώρησε στην προώθηση τριών εξελίξιμων παικτών από την Κ-20 στην ανδρική ομάδα. Πρόκειται για τους Αλέξη Τσιούτσια (18 ετών, επιθετικό χαφ), Αθανάσιο Κακάμη (18 ετών, αμυντικό χαφ) και Ιωάννη Σπηλιόπουλο (17 ετών, τερματοφύλακας) οι οποίοι υπέγραψαν χθες επαγγελματικό συμβόλαιο.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την προώθηση στην ανδρική ομάδα των νεαρών εξελίξιμων παικτών της Κ-20 του συλλόγου, Αλέξη Τσιούτσια (18 ετών, επιθετικό χαφ), Αθανασίου Κακάμη (18 ετών, αμυντικό χαφ) και Ιωάννη Σπηλιόπουλου (17 ετών, τερματοφύλακα), οι οποίοι γίνονται επαγγελματίες.
Οι παίκτες παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Κ-20 του Απόλλων Λάρισας, κ. Κωνσταντίνου Τσότσου, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν, εμφανώς χαρούμενοι, τα επαγγελματικά τους συμβόλαια. Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανας εύχεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας».

Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ
Την απόκτηση του επιθετικού Σάκη Κανούλα από τον Μακεδονικό, όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε χθες επίσημα ο Απόλλωνας Λάρισας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ο 25χρονος σέντερ φορ που είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ με τον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν στην Football League, τόνισε χαρούμενος που έρχεται σε μια ομάδα με ιστορία και οργάνωση, όπως ο Απόλλων Λάρισας και υποσχέθηκε να τα δώσει όλα, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη του φετινού στόχου του λαρισινού συλλόγου. Η ΠΑΕ τον καλωσορίζει και του εύχεται τα καλύτερα με την «κυανόλευκη» φανέλα».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΡΑΚΟΥ
Παράλληλα τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα φορέσει ξανά ο Νίκος Συράκος που είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Συράκου στην ομάδα, μετά τον 6μηνο δανεισμό του, στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής ζήτησε να γυρίσει, πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα, στην προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, πίστευε και πιστεύει στην αξία του Νίκου γι’ αυτό και το μόνον που του εύχεται είναι να έχει υγεία και να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας».

ΤΕΛΟΣ Ο Φ. ΚΙΣΚΑΜΠΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παρελθόν για την Αναγέννηση Καρδίτσας αποτελεί ο Φώτης Κισκαμπάνης, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους, εξέλιξη που φέρνει τον πρώην παίκτη των «κιτρινόμαυρων» πιο κοντά στη Φιλιππούπολη και τον Απόλλωνα Λάρισας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Κισκαμπάνη. Εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2015 και κατέγραψε 65 συμμετοχές. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass