ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κέρδισαν μετάλλια οι τζουντόκα του Προμηθέα

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 17:58

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τζουντόκα του Προμηθέα Λάρισας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο ανδρών-γυναικών που διεξήχθη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και οι οποίοι επέστρεψαν με ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους.


Συγκεκριμένα, στα -52 κιλά γυναικών η Καρανίκα Ελένη κατέλαβε τη δεύτερη θέση μετά από τρεις νίκες και μια ήττα. Στα -63 κιλά γυναικών η Καμπά Νικολέτα, επίσης με τρεις νίκες και μια ήττα στον ημιτελικό, επανήλθε δυναμικά και νίκησε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο. Στα -100 κιλά ανδρών ο Τσάτσας Ηλίας με τρεις νίκες και δύο ήττες έχασε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο και κατέλαβε την πέμπτη θέση μεταξύ 22 αθλητών. Στα -66 κιλά ανδρών ο Τζιαφούλιας Αθανάσιος παρά την πολύ καλή εμφάνιση αγωνιζόμενος στον τελικό του «repechage» ηττήθηκε και κατέλαβε την έβδομη θέση μεταξύ 18 αθλητών. Τέλος, φιλότιμα αγωνίστηκε στα -81 κιλά ανδρών ο Γιαννάκος Χρήστος χάνοντας στην παράταση και αποκλειόμενος στον πρώτο γύρο μεταξύ 40 αθλητών.
Την αποστολή συνόδευσαν η πρόεδρος του συλλόγου Σκαρίπα Παρασκευή και ο προπονητής Καμπάς Δημήτριος. Η διοίκηση, οι συναθλητές και οι γονείς συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες και το ήθος που επέδειξαν κατά τους αγώνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass