ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ

Νίκη με τη στήριξη της κερκίδας

• Υποδέχεται (16:30, κλ. Νεάπολης) το φορμαρισμένο Λαύριο • Θ. Σκουρτόπουλος: «Κρίσιμο παιχνίδι για μας»

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2018 22:32

Το φορμαρισμένο Λαύριο που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας υποδέχεται σήμερα στις 16:30 στο κλειστό της Νεάπολης ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.

Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο (οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία επτά ματς μετρούν έξι νίκες) και παράλληλα κομβικής σημασίας για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου που θέλει διακαώς τη νίκη για να κρατηθεί μέσα στους στόχους του.
Η απουσία του Κέβιν Γουέαρ δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους «πράσινους», οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να βρουν λύσεις εκ των έσω όπως φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη της κερκίδας, απευθύνοντας πρόσκληση στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να δώσει βροντερό "παρών" στο κλειστό της Νεάπολης και να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι.
Ο Κέλι θα είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, ενώ για τον Μπάντερ θα είναι το δεύτερο επίσημο παιχνίδι. Ο Σάαφτεναρ συμπληρώνει την τριάδα των ξένων του Γυμναστικού, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που θα τεθούν στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι οι Παπαντωνίου, Μουράτος, Χατζηκυριακίδης, Παπαμακάριος, Στυλιανού, Βαβάτσικος, Μαραγκός και Διαμαντάκος.
«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε μας δίνεται η ευκαιρία να μείνουμε μακριά από τα προβλήματα» τόνισε ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει πολύ καλή ομάδα, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα που έχει φέρει ως τώρα, τα οποία ανέβασαν το Λαύριο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει. Έχει περάσει από άλλες έδρες και γενικά είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, έτσι ώστε αυτός να μην πάει σε γρήγορο τέμπο. Επιπλέον πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ, με καλές επιλογές στην επίθεση.
Με τη βοήθεια και του κόσμου, τον οποίο περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά, πιστεύουμε πως θα πάρουμε άλλο ένα σημαντικό εντός έδρας αποτέλεσμα».
*Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων από την ΚΑΕ ανακοινώθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται σήμερα Σάββατο στα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ. 2410 256030), τις ώρες 10 μ.μ.-2 μ.μ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 3.00 μ.μ. Σημειώνεται ότι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού) είναι δωρεάν με την επίδειξη του ΑΜΚΑ κατά την είσοδό τους στο κλειστό γυμναστήριο.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί η σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:
ΣΗΜΕΡΑ
16:30, Τρίκαλα-Ρέθυμνο
16:30, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Λαύριο
16:30, Πανιώνιος-Άρης
16:30, Κύμη-Κολοσσός Ρ.
18:30, Προμηθέας Π.-ΑΕΚ
ΑΥΡΙΟ
17:00, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
18:30, Παναθηναϊκός-Κόροιβος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός      20
Ολυμπιακός      18
Λαύριο      17
ΠΑΟΚ      16
Προμηθέας Πατρών      16
ΑΕΚ      16
Κολοσσός Ρόδου      15
Γυμναστικός Λάρισας Φάρος      14
Κόροιβος Αμαλιάδας     14
Άρης      14
Ρέθυμνο      14
Κύμη      13
Τρίκαλα      12
Πανιώνιος      11

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass