Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Με συμπαραστάτη τον κόσμο

• Παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν θέλουν να επιτρέψουν οποιαδήποτε απώλεια βαθμών «εντός των τειχών» μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 22:14

Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό παιχνίδι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με το Λαύριο (16:30, κλ. Νεάπολης) άρχισε.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου καλείται -παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, όπως η αιφνίδια αποχώρηση του Γουέαρ- να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει μία ακόμα πολύτιμη νίκη. Το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν θέλουν να επιτρέψουν οποιαδήποτε απώλεια βαθμών «εντός των τειχών» μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου της Α1 Εθνικής.
Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη δυναμική της κερκίδας και τη στήριξη του κόσμου, που κρίνεται κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Τόσο αύριο με το Λαύριο όσο και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος θα παλέψει για να πετύχει έναν πολύ δύσκολο στόχο. Έναν στόχο που θα του δώσει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη συνέχεια και να αναπροσαρμόσει τους στόχους του διεκδικώντας κάτι παραπάνω.
Αρχής γενομένης λοιπόν από αύριο, σ’ ένα παιχνίδι με ιστορικές παράλληλα διαστάσεις, καθώς για πρώτη φορά σε επίπεδο Α1 Εθνικής ομάδα της Λαυρεωτικής θα έρθει στη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την πέμπτη τους φετινή νίκη, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που μετά από την τρίτη αγωνιστική και μέχρι σήμερα, δηλαδή στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχουν μόνο μία ήττα από τον Ολυμπιακό. Η τελευταία τους νίκη ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στα επιμέρους στατιστικά των δύο αντιπάλων, ο Μανώλης Παπαμακάριος απέχει 12 πόντους από τους 3.300, με 20 πόντους ο Ρόλαντ Σάφτενααρ θα φτάσει τους 700 στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ με ένα αμυντικό ριμπάουντ ο Νώντας Παπαντωνίου θα συμπληρώσει τα 300. Στον αντίποδα ο Δημήτρης Κακλαμανάκης απέχει 12 πόντους από τους 200 στην κατηγορία, ενώ με τρία αμυντικά ριμπάουντ ο Τόνι Μέιερ θα συμπληρώσει τα 100.

 

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ο Αμερικανός Ρέτζι Κίλι θα είναι το νέο πρόσωπο στην αυριανή αναμέτρηση για τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Ο 26χρονος φόργουορντ έπαιξε για πρώτη φορά με τους «πράσινους» στο προχθεσινό φιλικό με την Καρδίτσα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για τον βαθμό ετοιμότητάς του. Ο Ρέτζι Κίλι δήλωσε ενθουσιασμένος και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ανυπομονεί να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Λάρισα για να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Γυμναστικό. Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της για να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο πρωταθλήματος» ήταν οι δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα Αμερικανού φόργουορντ.

 

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ-ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
Η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με το Λαύριο, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ για όλες τις θέσεις, συνεχίζεται κανονικά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται σήμερα Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ. 2410 256030), τις ώρες 10 π.μ.-2μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ. και αύριο Σάββατο 10 μ.μ.-2 μ.μ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά αύριο από τις 3.00 μ.μ.
Σημειώνεται ότι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού) είναι δωρεάν με την επίδειξη του ΑΜΚΑ κατά την είσοδό τους στο κλειστό γυμναστήριο.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass