ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

3ος στην Ελλάδα ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος

• Πανελληνιονίκες αθλητές σε 18 πανελλήνια πρωταθλήματα

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 20:01

Μεγάλη επιτυχία το 2017 για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας αφού μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την τελική βαθμολογία των σωματείων, ο λαρισινός σύλλογος τερμάτισε 3ος μεταξύ 103 σωματείων.


Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αποστόλη Τσοπούρογλου κατάφεραν να είναι Πανελληνιονίκες σε 18 Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Επίσης, ο αθλητής Καρατσιβής Παναγιώτης ανακηρύχτηκε Βαλκανιονίκης στην ατομική χρονομέτρηση στη Ρουμανία και κατέχει από τις 23 Σεπτεμβρίου το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα του ατομικού πουρσουΐτ στην πίστα, με χρόνο 2:23,269, που σύμφωνα με τους ειδικούς θα περάσει πολύς καιρός για να καταρριφθεί.
Από την αρχή της σεζόν, η διοίκηση είχε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ο στόχος επετεύχθη από τους 58 αθλητές και τις αθλήτριές που αγωνίστηκαν φέτος με τα χρώματα του λαρισινού συλλόγου, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας, Τσοπούρογλου Απόστολου και Ταμανάκια Μιχάλη, και τους αξίζουν τα εύσημα αφού διαφήμισαν τον σύλλογο και την πόλη της Λάρισας, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Φέτος ο σύλλογος, συμμετείχε σε περισσότερους από 80 αγώνες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διοργάνωσε πέντε αγώνες στον νομό Λάρισας, καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Downhill. Σχεδόν σε όσους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές, τερμάτιζαν μέσα στις 6 πρώτες θέσεις.
Επίσης υπήρξαν αθλητές που εκπροσώπησαν την Εθνική Ομάδα, αφού κλήθηκαν και συμμετείχαν οι Καρατσιβής Παναγιώτης και Σεκλειζιώτης Ευάγγελος. Αυτές οι επιτυχίες οι υπεύθυνοι του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας θεωρούν ότι πρέπει να εκτιμηθούν περισσότερο από τους φορείς του νομού, για μεγαλύτερη στήριξη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο ΠΓΣ Λάρισας εκφράζει ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία που είχε κατά τη διοργάνωση των αγώνων, την Περιφέρεια Θεσσαλία, τον Δήμο Τυρνάβου, τη ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Τ. του Δήμου Τεμπών, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άκρης Ελασσόνος, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας – Τμήμα Τροχαίας, Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας και τα αστυνομικά τμήματα Τεμπών, Ελασσόνος και Τυρνάβου, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν οικονομικά, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, τον σύλλογο.
Στόχος είναι και το 2018 τη νέα αγωνιστική περίοδο ο σύλλογος να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να έχει την ίδια ανοδική πορεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass