ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ, Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ

Θετικό το κλίμα ενόψει Λαυρίου

• Θαν. Σκουρτόπουλος: «Θέλουμε να αποβάλουμε το άγχος και την πίεση» • Φιλική νίκη χθες με 86-55 επί της Καρδίτσας

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2018 22:49

Οι απουσίες σίγουρα αποτελούν τροχοπέδη για τον Γυμναστικό Λάρισας - Φάρο λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής (Basket League), ωστόσο ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος και η παρέα του κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Μεθαύριο Σάββατο οι «πράσινοι» φιλοξενούν το Λαύριο (16:30, κλ. Νεάπολης) σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Γυμναστικό, καθώς η νίκη θα του δώσει τη δυνατότητα να πατήσει πιο γερά στα πόδια του και να κάνει ένα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του.
Χθες ο Γυμναστικός αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, την Καρδίτσα (ομάδα Α2 Εθνικής) παρουσιάζοντας θετικά στοιχεία. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 86-55 (25-17, 48-26, 69-43, 86-51) με τον Κέλι (το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Γυμναστικού) να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Η απόδοση του παίκτη ήταν άκρως ικανοποιητική όπως επισήμανε στην «Ε» ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Κέλι ήταν πολύ συνεργάσιμος. Η άμυνα των «πρασίνων» λειτούργησε πάρα πολύ σωστά κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στη δεύτερη περίοδο, στην οποία ο Γυμναστικός δέχθηκε μόνο 9 πόντους, αλλά και στο υπόλοιπο παιχνίδι, ενώ ικανοποίηση εκφράστηκε και για τα ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση.
Το θετικό είναι ότι αγωνίστηκαν και οι έντεκα παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήτοι Κέλι, Παπαντωνίου, Μουράτος, Χατζηκυριακίδης, Παπαμακάριος, Μπάντερ, Στυλιανού, Σάαφτεναρ, Βαβάτσικος, Μαραγκός και Διαμαντάκος, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
«Τα συμπεράσματα ήταν πολύ καλά. Ήταν ένα καλό αγωνιστικό τεστ για μας, ενόψει του αγώνα με το Λαύριο. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και τα καινούργια παιδιά και οι εντυπώσεις είναι θετικές. Είναι συνεργάσιμοι παίκτες και κυρίως το επίπεδό τους είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με κάποιους παίκτες που είχαμε πιο πριν. Θέλουμε τόσο ο Κέλι όσο και ο Μπάντερ να προσαρμοστούν χωρίς άγχος, δηλαδή να αποβάλουμε την πίεση» σχολίασε ο τεχνικός του Γυμναστικού, Θανάσης Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε:
«Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στην άμυνα, ενώ ήμασταν καλοί και στην επίθεση. Είμαστε αισιόδοξοι και ευχόμαστε να μην μας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας γιατί το ρόστερ πλέον είναι μικρό. Το Λαύριο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ, λόγω των δικών μας ελλείψεων, ωστόσο εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας με Λαύριο και ΠΑΟΚ να τα κερδίσουμε και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν έχουμε παράπονα, η ομάδα σύντομα θα ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται».
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Γυμναστικού Λάρισας - Φάρου με το Λαύριο το προσεχές Σάββατο, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ για όλες τις θέσεις, συνεχίζεται κανονικά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ. 2410 256030), τις ώρες 10 π.μ.-2 μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ. και το Σάββατο 10 μ.μ.-2 μ.μ.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 3.00 μ.μ.
Σημειώνεται ότι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού) είναι δωρεάν με την επίδειξη του ΑΜΚΑ κατά την είσοδό τους στο κλειστό γυμναστήριο.ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 11ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου
Τρικάλων, 16:30, Τρίκαλα-Ρέθυμνο: Αναστόπουλος Π.-Ψαριανός-Βαρδάλος (Μιναρετζόπουλος)
Νεάπολης, 16:30, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Λαύριο: Πουρσανίδης Γ.-Μαγκλογιάννης-Συμεωνίδης (Τανατζής)
Ν. Σμύρνης, 16:30, Πανιώνιος-Άρης: Πηλοϊδης-Παναγιώτου-Γεωργιάδης (Ντάβαρης)
«Καμπούρης», 16:30, Κύμη-Κολοσσός Ρ.: Μάνος-Μπήτης-Τσούνας (Δεσάρτης)
Τόφαλος, 18:30, Προμηθέας Π.-ΑΕΚ: Καρακατσούνης-Τσαρούχα-Παντελίδης (Θεοδοσόπουλος)
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου
ΠΑΟΚ, 17:00, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Σχινάς-Σώμος-Δεσλής (Γκούμας)
ΟΑΚΑ, 18:30, Παναθηναϊκός-Κόροιβος: Τσώνος-Λόρτος-Ζακεστίδης (Καρούσης)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass