ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

«Μπορούσαμε ακόμη περισσότερα»

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2015 11:03

Του Σωτ. Κέλλα

Την επομένη του τελευταίου αγώνα της φετινής περιόδου που έδωσε η ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή(0-2) για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας έγινε και η αποχαιρετιστήρια προπόνηση, αφού η ομάδα θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς προετοιμασία(περίπου στα μέσα Ιουλίου) αφού η Β' Εθνική κατηγορία τη νέα περίοδο θα αρχίσει τέλη Αυγούστου καθώς τη νέα περίοδο θα έχει είκοσι ομάδες.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έκανε προπόνηση και αποφάσισε να κάνει μια αποχαιρετιστήρια ομιλία στην οποία ανέφερε τα εξής: «Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνατε και είμαι χαρούμενος που δούλεψα μαζί σας. Για τρεις μήνες πήγαμε πολύ καλά και μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη δύναμη και εσείς αποδείξετε ότι μπορείτε, ενώ πιστεύω ότι πριν έρθω είχατε αδικήσει τους εαυτούς σας.

Το μυστικό πιστεύω για την πολύ καλή πορεία που είχαμε ήταν ότι πήρατε τις ευθύνες που σας αναλογούσαν πάνω σας και διαλύσατε την αμφισβήτηση που υπήρχε για την αγωνιστική σας αξία.

Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες.

Του χρόνου είτε είμαι προπονητής στην ομάδα, είτε όχι σίγουρα δεν θα είμαστε όλοι μαζί. Κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα συνεχίσουν αλλά νομίζω ότι είμαστε ευλογημένοι που βρεθήκαμε όλοι μαζί σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ που έχει μεγάλη δυναμική κόσμου.

Κάποιοι θα κάνουν συζητήσεις και κάποιοι όχι. Εγώ σας δίνω ένα πρόγραμμα που έδειξε τη βελτίωσή σας και εγώ αν μείνω ως προπονητής να το ακολουθήσετε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας».

Στη συνέχεια τους έδωσε όλους ένα φάκελο με αυτά που έπραξαν για τρεις μήνες ενώ τους είπε ότι το ποσοστό λιπομέτρησης από 15% κατά μέσο όρο έπεσε στο 10% ενώ κάποιοι παίκτες που έπαιζαν βασικοί είχαν φθάσει να έχουν και 17%.

Πάντως δεν παρέλειψε να πει ότι εφόσον μείνει στην ομάδα στόχος είναι ο πρωταθλητισμός γιατί πιστεύει ότι η ΑΕΛ θα είναι του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα.

Στο τέλος της προπόνησης μέλος των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε από τους παίκτες να παραδώσουν όλο τον ρουχισμό αλλά και τις στολές αποστολών καθώς και τα μπουφάν που φορούσαν. Κάποιοι παίκτες τα παρέδωσαν κάποιοι άλλοι τα κράτησαν για ενθύμιο. Δεν γνωρίζουμε αν θα κρατηθούν σε χρηματικό ποσό οι... παροχές αυτές σε είδος.

ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας από προχθές μετέφερε σε συνεργάτες του ότι είναι δυσαρεστημένος για το πανό εναντίον του που αναρτήθηκε στο Αλκαζάρ στον τελευταίο αγώνα και απορούσε για τον λόγο.

Πάντως μέχρι χθες το βράδυ δεν έκανε κανένα ραντεβού με προπονητή ή παίκτες.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Με πρόστιμο συνολικά 500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Β' Εθνικής κατηγορίας, με αφορμή τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, που είχε γίνει στο Στάδιο Αλκαζάρ με την ΑΕΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass