ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (12:30)

Τελικός για τους Παίδες της ΕΠΣΛ

• Η λαρισινή ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να πανηγυρίσει την πρόκριση • Στις 14:30 το παιχνίδι των Νέων

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 15:00

Η αντίστροφη μέτρηση για το κρίσιμο παιχνίδι της Μικτής Παίδων ΕΠΣΛ άρχισε.

Η ομάδα της Λάρισας αντιμετωπίζει σήμερα στις 12:30 στα Γιάννενα το αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Ηπείρου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου (ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου). Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ματς-τελικό καθώς το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στην 2η φάση της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν την ίδια συγκομιδή βαθμών (13) και παράλληλα έχουν αναδειχθεί ισόπαλες στο πρώτο παιχνίδι στη Χάλκη, ωστόσο οι Παίδες της ΕΠΣΛ, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, υπερτερούν των σημερινών τους αντιπάλων και κατέχουν την πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει ότι για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης χρειάζονται τουλάχιστον την ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας τα πράγματα περιπλέκονται και οι πιθανότητες για τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ να προκριθεί ως καλύτερη δεύτερη ελαχιστοποιούνται, καθώς τόσο στον 2ο όμιλο όσο και στους 8ο και 10ο οι ομάδες που είναι υποψήφιες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης είναι πολύ πιθανό να έχουν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από αυτή των Παίδων της ΕΠΣΛ.
Αμέσως μετά το παιχνίδι των Παίδων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των Νέων (14:30), το οποίο επί της ουσίας δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η λαρισινή ομάδα θα παλέψει για τη νίκη για ενδεχόμενη πρόκριση ως καλύτερη δεύτερη, κάτι που με βάση την εικόνα των άλλων ομίλων είναι πολύ δύσκολο.
Η λαρισινή αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για τα Γιάννενα. Οι παίκτες που κλήθηκαν από τους δύο Ενωσιακούς τεχνικούς, Κ. Κυζιρίδη και Αχ. Μαστοροδήμο θα πρέπει να βρίσκονται μέχρι τις 7.45 π.μ. έξω από τα LIDL στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Λάρισας-Ιωαννίνων (περιοχή Αγίου Θωμά).
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής:
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Αντωνόπουλος, Γκιάτα, Στάμος, Τσιούπρος, Ζησούλης, Πετσούλας, Κυρίτσης, Παπακωνσταντίνου (ΑΕΛ), Μητάκος, Τσιάμης, Ζαχόπουλος, Φασούλας (Ν. Πολιτεία), Κατσάμπελας,(Ατρόμητοι), Νατσίδης, Παπαδάκος (Ηρακλής Λάρ.), Παπαθανασίου (Ν. Μιχαήλ), Κατσής (Αμπελωνιακός), Καραγκιόζης (Π.Ο.Ε.).
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Σκουλίδης, Τσαρούχας (Δήμητρα Γιάνν.), Γκούμας, Μπούρας (ΑΕΛ), Μπάγκας, Βλαχάκης, Κορτσάρι, Μπενεχούτσιος (Ατρόμητοι), Καφανέλης, Αναγνώστης (Ανθούπολη), Τζιόλας (Πυργετός), Αγγελούλης (Μελισσοχώρι), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Αετόπουλος, Φουρίκης, (Παναγροτικός), Ματζώνης (Αμπελωνιακός), Βλησαρούλης (Απόλλων Λάρ.), Σούμπασης (Αμπελόκηποι).

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
• ΠΑΙΔΕΣ
1. ΕΠΣ Λάρισας    18-3    13
- - - - - - - - - - - - - -
2. ΕΠΣ Ηπείρου    15-3    13
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    3-17    3
4. ΕΠΣ Τρικάλων    2-15    0

 

• ΝΕΟΙ
1. ΕΠΣ Τρικάλων    9-5    11
- - - - - - - - - - - - - -
2. ΕΠΣ Λάρισας    10-9    7
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    8-11    6
4. ΕΠΣ Ηπείρου    4-6    4

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass