ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γιορτή και επίδειξη Ταεκβοντό

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 17:51

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε γιορτή και επίδειξη Ταεκβοντό του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας, στο κοσμικό κέντρο «Village Garden».


Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. Βάιος Κουκουλέτσος ο οποίος ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές ο κ. Χαράλαμπος Τσιβρένης από τον σύλλογο «Νίκης» Νέας Ιωνίας Βόλου και Αλέξανδρος Κυρόπουλος από τη Λάρισα. Η ομάδα Demonstration του συλλόγου καθώς και οι μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό, εναέρια τριπλά και τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες, Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι, αγωνιστικό Ταεκβοντό και Poomsae.
Το 2017 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας και αυτό γιατί η συμμετοχή τους στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό εκπροσώπησαν επάξια και κατάφεραν να διακριθούν.
Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και σπασιμάτων του κ. Κουκουλέτσου και ευχήθηκε στους αθλητές-τριες του συλλόγου το 2018 να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων, με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass