ΓΙΑ ΔΙΒΑΝΕ, ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Λύση συνεργασίας με... εγκώμια

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2017 21:49

Τις αποχωρήσεις τριών ποδοσφαιριστών -και επίσημα- ανακοίνωσε χθες ο Απόλλων Λάρισας, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιό τους.


Πρόκειται για τους Διβανέ, Σάββα και Ιορδανίδη με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τρεις έξοχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην περσινή άνοδο της ομάδας στην Football League.
Οι στιγμές για όλους εμάς στον σύλλογο είναι άκρως συγκινητικές γιατί δεν θα συνεχίσουν κοντά μας οι Πέτρος Διβανές, Σάκης Σάββας και Νίκος Ιορδανίδης.
Τρεις αδαμάντινοι ανθρώπινοι χαρακτήρες, που η παρουσία τους κόσμησε την ιστορική ομάδα μας και που έγραψαν με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά τους στη σύγχρονη ιστορία μας.
Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας τους και να γνωρίζουν ότι ήταν, είναι και θα παραμείνουν για πάντα φίλοι μας.
Καλή τύχη όπου και να αποφασίσουν να πάνε και πάνω από όλα με υγεία».

 

...ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΙΣ
Σε νέα ανακοίνωση του Απόλλωνα αργά χθες το βράδυ, έγινε γνωστό πως πάρθηκε απόφαση μετά από σύσκεψη για λύση συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που η παρουσία τους δεν είναι απαραίτητη στον σύλλογο (εξ ου και οι συμμετοχές που είχαν).
Αυτοί είναι οι Πέτρος Κραβαρίτης, Πασχάλης Βουτσιάς και Χρήστος Τζάνης, που ωστόσο η ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τις όποιες υπηρεσίες πρόσφεραν.
Αποφασίσθηκε όπως αποκτηθούν 3-4 έμπειροι παίκτες «πρώτης γραμμής» γνώστες της κατηγορίας, 2-3 αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από ομάδες Γ’ Εθνικής ενώ θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και 2-3 παίκτες από την Κ-20 που ενδεδειγμένα αξίζουν από ό,τι έδειξαν μέχρι τώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass