ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Πρωτοχρονιάτικο δώρο του Φυντάνη

• Πώς κύλησε η πρώτη προπόνηση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2017 22:11

Πρωτοχρονιά στα σπίτια τους θα κάνουν οι παίκτες της ΑΕΛ, αφού ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης τους ανακοίνωσε χθες ότι θα τους κάνει πρωτοχρονιάτικο δώρο να μην κάνουν προπόνηση μιας και είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους στον πρώτο γύρο που έφεραν

την ομάδα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι παίκτες της ΑΕΛ ξαφνιάστηκαν με την απόφαση Φυντάνη αφού χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις από τις μέρες των διακοπών των Χριστουγέννων.
Λίγο πριν την προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους στον πρώτο γύρο, τόνισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με στόχο και στον δεύτερο γύρο να είναι το ίδιο ανταγωνιστική.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν θέλησε να πει πολλά αλλά ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προπονήσεων που σήμερα και αύριο έχει διπλό πρόγραμμα ενώ την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν μόνο το πρωί.
Χθες εμφανίσθηκε στο γήπεδο και το πρώτο απόκτημα, ο Βούλγαρος Χρίστοφερ Χούμπτσεφ, ενώ τα άλλα δύο αποκτήματα Νεμάνια Μλαντένοβιτς και Ράντιμιρ Μιλοσάβλεβιτς έκαναν εξετάσεις και σήμερα θα κάνουν γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες.
Από κει και πέρα ο Ναβάρο με τον Μπάμπιτς κάνουν ατομικό πρόγραμμα αφού βρίσκονται σε συζητήσεις λύσης συνεργασίας με την ομάδα.
Τέλος, χθες υπήρξε συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του προπονητή Ηλία Φυντάνη σχετικά με την επόμενη μεταγραφική κίνηση που είναι η απόκτηση δεξιού μπακ που θα ενισχύσει την ομάδα περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass