ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Ανακατατάξεις στον Απόλλωνα

* Η ομάδα θα ενισχυθεί με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2017 22:10
Νέα πρόσωπα θα είναι στο ρόστερ του Απόλλωνα, ενώ κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα Νέα πρόσωπα θα είναι στο ρόστερ του Απόλλωνα, ενώ κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά την άδεια για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, οι παίκτες του Απόλλωνα επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Τερψιθέας. Συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ήταν κανονικά στην προπόνηση και έδειξαν πως δεν επηρεάσθηκαν από το πνεύμα των εορτών, καθώς αντιλαμβάνονται τις δύσκολες υποχρεώσεις που θα έχουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Απουσίαζαν μόνο αυτοί στους οποίους έχει δοθεί άδεια και μάλλον θα επιστρέψουν σήμερα στη Λάρισα, για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.
Κατά τα άλλα, στους «κυανόλευκους» αναμένεται να υπάρξουν ανακατατάξεις τις επόμενες ημέρες στο ρόστερ και πληροφορίες κάνουν λόγο πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν δύο ή τρεις παίκτες, που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.
Από την άλλη πλευρά, γίνονται πολύ προσεκτικές κινήσεις στα μεταγραφικά θέματα και η ομάδα θα ενισχυθεί με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία.
Τίποτα πάντως δεν είναι οριστικό ακόμη, καθώς αυτό που προέχει είναι η ομάδα να παρουσιασθεί στη συνέχεια της Football League πιο δυνατή και ανταγωνιστική, με στόχο να πετύχει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή στην κατηγορία.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί και αύριο μετά την πρωινή προπόνηση, θα δοθεί άδεια στους παίκτες από τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη για να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου να γιορτάσουν την έλευση του καινούργιου χρόνου.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Σήμερα και ώρα 20:30 οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του συλλόγου στη Φιλιππούπολη, για να ανταλλάξουν ευχές ενόψει της καινούργιας χρονιάς.
Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
Τη Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει στη 2η αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Football League η ομάδα Νέων του Απόλλωνα, παιχνίδι το οποίο ακόμη δεν ορίσθηκε και θα γίνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου ή την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Στην πρεμιέρα οι «μικροί» γνώρισαν την ήττα στα γειτονικά Τρίκαλα με σκορ 3-0 και θα επιδιώξουν αυτή τη φορά να κατακτήσουν τους τρεις πρώτους βαθμούς.
Ο τεχνικός Κώστας Κολομητρούσης πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο τους και συνεχώς τονίζει πως μόνο με σκληρή δουλειά θα έρθουν επιτυχίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass