ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Θέλει Κισκαμπάνη ο Απόλλωνας

*Σήμερα το πρωί οι παίκτες επανέρχονται στις προπονήσεις

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 22:42

Τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Φώτη Κισκαμπάνη θέλει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έχει κάνει προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα, αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των «κυανόλευκων».

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις -πάντα κατά πληροφορίες- με τον Κισκαμπάνη, ο οποίος ως γνωστό έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΛ, όπου πρόσφερε σημαντικά στο διάστημα που αγωνίσθηκε.

Μεγάλη είναι και η προσφορά του στους «κιτρινόμαυρους» της Καρδίτσας, όμως φαίνεται πως αυτή τη φορά θα μετακομίσει στη θεσσαλική πρωτεύουσα, για να αφιερώσει και περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κισκαμπάνης που έχει πολλούς φίλους στη Λάρισα λόγω και του άριστου χαρακτήρα του, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο στάδιο Αλκαζάρ και παρακολούθησε τον αγώνα Απόλλων-Εργοτέλης 3-2, με δύο πρώην που ήταν στην Καρδίτσα, τον προπονητή του Γιάννη Μάγγο και τον συμπαίκτη του Μούτσα Μπλέντι, που είναι τώρα στον Ο.Φ.Ιεράπετρας.

ΜΕ…ΖΕΣΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

Κατά τα άλλα, με…ζεστές τσέπες έκαναν Χριστούγεννα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, καθώς η διοίκηση παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες φρόντισε να τους πληρώσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Οι παίκτες το εκτίμησαν αυτό και αναμένεται πως θα έχουν ακόμη καλύτερη αγωνιστική εικόνα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

*Σήμερα στις 10:30 το πρωί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο γήπεδο της Τερψιθέας με φορτωμένες τις…μπαταρίες, καθώς τους είχε δοθεί άδεια από τον προπονητή τους Νίκο Θεοδοσιάδη, μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

*Επόμενος αντίπαλος του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα είναι η Παναχαϊκή, ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, οι «κυανόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Χρήστου Αγρόδημου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε την ποινή της μίας αγωνιστικής να εκτίσει σε αυτή την αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass