ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Αποχώρησε ο Ζιάκας από την Κ20 της ΑΕΛ

* «Όχι άλλη αποδόμηση της Κ20. Φθάνει», αναφέρει ο Λαρισαίος τεχνικός

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 15:44

Την αποχώρησή του από την ομάδα Κ20 της ΑΕΛ έκανε γνωστή ο Λαρισαίος τεχνικός Μιλτιάδης Ζιάκας, με προσωπική δήλωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναφέρεται και στον προπονητή της πρώτης ομάδας Ηλία Φυντάνη, τον οποίο παραπέμπει να διαβάσει τις δηλώσεις του κ.Βούζα. Αναλυτικά η δήλωση του κ.Ζιάκα: «Όχι άλλη αποδόμηση της Κ20. Φθάνει».

-Συμπεριφορές και πιστεύω με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ΑΕΛ κυρίως από σεβασμό απέναντι στους νεαρούς αθλητές και τις οικογένειές τους.

-Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ και τον κ. Κούγια για την προτίμησή τους για δεύτερη φορά στο πρόσωπό μου το να ηγηθώ τη διαχείριση της ομάδας νέων Κ20 που αφορά στην εκπαίδευση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

-Όμως συγκεκριμένοι και ανώτεροι λόγοι δεν επιτρέπουν ουσιαστικά σχεδόν στην έναρξη του δεύτερου γύρου, τη συνέχιση του ιδιαίτερου αυτού έργου από μέρος μου, όπως το απαιτεί ο κόσμος της, το μεγαλείο και η ιστορία της ΑΕΛ . Όσο για τον απογοητευμένο κ.Φυντάνη ας διαβάσει τις δηλώσεις του κ.Βούζα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για την Κ20 της ΑΕΛ, γιατί μάλλον άλλο ήταν το πρόβλημά του και δεν παρακολούθησε φαίνεται το παιχνίδι . Λυπάμαι που τον απογοητεύω, αλλά εξυπηρετήσεις όπως αντιλήφθηκε εγώ δεν κάνω γιατί με αυτό τον τρόπο λειτούργησα στη μέχρι τώρα πορεία μου και βλέπω παίκτες μου στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. Οι συμπεριφορές δείχνουν αυτοί που πραγματικά είμαστε και όχι τα δήθεν ψεύτικα πιστεύω μας, αδιαφορώντας ουσιαστικά για την πρόοδο, την εξέλιξη και τη μεγαλοσύνη της μιας και μοναδικής ΑΕΛ αλλά και σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους όπως το επιζητά η ίδια η κοινωνία με την οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά η ΑΕΛ , γιατί λίγη αξιοπρέπεια από συγκεκριμένους δεν βλάπτει.

Υ.Γ. θέλω να επισημάνω ότι ουδεμία εμπλοκή έχω με τη σχολή ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Σας ευχαριστώ.

Ζιάκας Μίλτος

Προπονητής Ποδοσφαίρου».

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τα τμήματα υποδομής»

Θέση ουσιαστικά πήρε και η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα αναλύσει διεξοδικά την πορεία των δύο ομάδων υποδομής μετά τις γιορτές εξαίροντας το έργο στην ομάδα των Εφήβων εκφράζοντας τους προβληματισμούς τους για την ομάδα Νέων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα της διαχείρισης των ομάδων υποδομής Κ20 και Κ17.

Η εξαιρετική δουλειά του Ζήση Ζιάγκα στην ομάδα της Κ17 και η συνεπής πορεία της, έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της Κ20, όπου δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο.

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αυτές τις μέρες, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν, είναι να δημιουργούνται θέματα τα οποία προκαλούν δηλώσεις και αντιδράσεις.

Είναι ημέρες γιορτινές και ημέρες αγάπης και αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα διαχειριστούμε κι αυτό το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα»

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σε εξ αναβολής λοιπόν παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για το οικείο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, η Κ-20 γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, με 2-0.

Η ΑΕΛ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και κρατούσε τον Ολυμπιακό μακριά από τα καρέ της, μέχρι τη στιγμή του 15' όταν και οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ. Πιο συγκεκριμένα ο Χατζηιωαννίδης έκανε σουτ με την μπάλα να καταλήγει στον Βοΐλη που έκανε νέο σουτ με τον Νούσιο να διώχνει πάνω στη γραμμή με το χέρι και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την απευθείας κόκκινη στον παίκτη των «βυσσινί». Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βάρκας που έκανε το 1-0.

Με παίκτη παραπάνω οι «ερυθρόλευκοι»

στο 26' απείλησαν πάλι, όταν ο Βοΐλης εκτέλεσε κόρνερ με τον Ράμα να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 33' ο Χατζηιωαννίδης από αριστερά γύρισε στον Βοΐλη που έκανε το σουτ με την μπάλα να φτάνει στον Βάρκα που έπιασε ωραία κεφαλιά όμως ο Σαφαρίκας, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 44' έγινε λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ και ο Βοΐλης με κοντινό σουτ έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κωστανάσιος έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα η μοναδική στιγμή που απείλησε η ΑΕΛ ήταν με το σουτ του Γκαλγκανόπουλου, που είχε περάσει λίγο πριν στο ματς, και έδιωξε την μπάλα ο Σκαφίδας.

Στο 63', ο Βοΐλης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι, ενώ το παιχνίδι έκλεισε με δεύτερο δοκάρι για τους Πειραιώτες με τον Χατζηιωαννίδη να βγάζει τη σέντρα και τον Χονδρουδάκη να σημαδεύει με σουτ το οριζόντιο της εστίας του Σαφαρίκα.

Οι «βυσσινί» αγωνίσθηκαν με πολλές απουσίες καθώς δεν έπαιξαν οι Χρήστος Καλούσης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Δημήτρης Καρατάσιος και Κωνσταντίνος Μακρής.

Απομένει ακόμα ένα ματς για τον πρώτο γύρο, αυτό κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά, ανήμερα των Φώτων για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Βασίλης Βούζας): Σκαφίδας, Πανάγου (70' Ζιάκας), Κουγιός, Αγιώτης, Ράμα, Πέιος (59' Χονδρουδάκης), Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βάρκας (64' Τσιριγώτης), Χατζηιωαννίδης, Βοΐλης.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σαφαρίκας, Καραλής, Τάρτας, Καραθάνος, Γαλεάδης, Πλατάνας (64' Καραμπίνας), Νούσιος, Κυρμιτζής, Σάλταρης (57' Γκαλγκανόπουλος), Βαφειάδης, Μπιγκάνος.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΖΑ

Ο τεχνικός της Κ20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σε δήλωσή του πώς είδε την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ, τόνισε τα εξής:

«Η Λάρισα παρόλο που αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα νομίζω στάθηκε πολύ καλά αμυντικά, στο δεύτερο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες από ό,τι είδα έχει και νεαρούς ποδοσφαιριστές, μικρότερους σε ηλικία δηλαδή. Θεωρώ ότι το μέλλον τους ανήκει και η Λάρισα θα παρουσιαστεί καλύτερη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass