Η ΑΕΛ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βυσσινί... χιονοθύελλα!

*Ενθουσιασμένοι οι φίλαθλοι φώναζαν το γνωστό σύνθημα «Κύπελλο ξανά στον Πηνειό» *Ομιλία και χαλάρωμα με καφέ στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2017 22:10

Ομάδα που έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδος η ΑΕΛ θέλει να... τριτώσει το καλό και θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της, να κάνει και αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Οι «βυσσινί» λοιπόν βρίσκονται πολύ κοντά στους «8» της διοργάνωσης, κερδίζοντας προχθές στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» την Ξάνθη με 3-0(δύο γκολ ο Ναζλίδης και ένα ο Λεοζίνιο), μετά από μια εξαιρετική ομολογουμένως εμφάνιση, χορεύοντας πάνω στον χιονισμένο αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Αποτέλεσμα που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, αλλά σε καμία περίπτωση οι παίκτες δεν πρέπει να εφησυχάσουν στη ρεβάνς που ορίστηκε χθες για τις 10 Ιανουαρίου στην ακριτική πόλη.

Συνθήματα όπως «ΑΕΛάρα φέρε μας το Κύπελλο» και «Κύπελλο ξανά στον Πηνειό» δονούσαν την ατμόσφαιρα από τους ηρωικούς φιλάθλους, που αψήφησαν το κρύο και τον χιονιά, για να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΛ και ειδικά ο κόσμος της χαίρονται και θα περάσουν ευχάριστες γιορτές, διότι η αγαπημένη ομάδα της πόλης με την πολύ καλή αγωνιστική της εικόνα, τους κάνει όλους υπερήφανους.

Εξαιρετική η πορεία στο πρωτάθλημα της Super League, εξίσου πολύ καλή και στο Κύπελλο Ελλάδος, η ΑΕΛ δείχνει ομάδα που έχει αποκτήσει προσωπικότητα και δυναμική.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο και αυτή η μεταμόρφωση οφείλεται στη σκληρή δουλειά που ξεκίνησε από την ημέρα που επέστρεψε και ανέλαβε ως πρώτος προπονητής, ο Ηλίας Φυντάνης.

Ένας άνθρωπος που πίστεψε πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές και βρήκε την κατάλληλη χημεία, για να μπορέσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις, να αναρριχηθεί στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος δεν πίστευε πως μπορεί να γίνει αυτή η θεαματική μεταμόρφωση της ομάδας, που δίνει υποσχέσεις με τις εμφανίσεις της πως και στον δεύτερο γύρο, θα έχει μια εξίσου καλή πορεία.

Το βέβαιο είναι πως οι δύο συνεχόμενες νίκες στη Λαμία για το πρωτάθλημα(0-2) και προχθές με αντίπαλο την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος στο AEL FC ARENA(3-0), έχουν «ζεστάνει» τον κόσμο ο οποίος αναμένεται πως θα έχει δυναμική παρουσία στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου που θα ακολουθήσουν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

ΣΤΙΣ 10/1 Η ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Γνωστοποιήθηκαν από την ΕΠΟ οι ημερομηνίες και οι ώρες για τις ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου, με την ΑΕΛ να αγωνίζεται την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 στην ακριτική πόλη. Οι δύο «Δικεφάλοι», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ρίχνονται πρώτοι στη μάχη με Τρίκαλα και Παναιτωλικό αντίστοιχα και μια ημέρα μετά οι δύο αιώνιοι, με τον Παναθηναϊκό να θέλει ένα θαύμα μετά την ήττα με 4-1 στη Λαμία, ενώ ο Ολυμπιακός ο οποίος τρεις ημέρες πιο πριν θα αγωνισθεί στη Λάρισα, φιλοξενεί τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

15:00 ΟΦΗ-Πανιώνιος

17:15 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα

19:30 ΑΕΚ-Παναιτωλικός

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15:00 Ολυμπιακός-Πλατανιάς

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

17:15 Ξάνθη-ΑΕΛ

19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

19:30 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

Ταλαιπωρία για Φυντάνη, Παυλίδη

Η ΑΕΛ και οι παίκτες δίνουν χαρές στον Ηλία Φυντάνη, όμως ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να επιστρέψει χθες στην Αθήνα, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιάννη Παυλίδη.

Συγκεκριμένα, πάνω από 5 ώρες οι δυο τους ήταν αποκλεισμένοι χθες λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης στη Μαλακάσα, όπου μέχρι τις 8 το βράδυ δεν είχε δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος. «Είμαι συνηθισμένος από μικρός στα δύσκολα, αντέχω την ταλαιπωρία, τα παιδιά μού δίνουν μεγάλη δύναμη, χρόνια πολλά στους φιλάθλους μας και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο», ήταν τα λόγια του τεχνικού ηγέτη των «βυσσινί».

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

5ael kafeΟι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ που έμειναν μέχρι χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, σε καφετέρια της Γιάννουλης αποφάσισαν να τραβήξουν μία αναμνηστική φωτογραφία ευχόμενοι σε όλο το κόσμο Καλά Χριστούγεννα.

Στη φωτογραφία εκτός από τους Έλληνες παίκτες των «βυσσινί» βρίσκονται και οι Μάρκος Γιοβάνοβιτς και Πάβολ Φάρκας, ενώ μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του ήταν και ο Οουσού-Ανσά Κοντόρ που έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Τη φωτογραφία τη μοιράστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετό κόσμο να ανταποδίδει τις ευχές, δείχνοντας πως θα είναι το 2018 πιο κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass