ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ:

«Δίνουμε έμφαση στο κύπελλο»

*Μ. Ράσταβατς: «Η Λάρισα ήταν καλύτερη ομάδα»

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2017 22:26

Στόχος της ΑΕΛ είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος δήλωσε κατηγορηματικά ο βοηθός του Ηλία Φυντάνη, Ανδρέας Λαυδαριάς στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, η ΑΕΛ δίνει έμφαση στον θεσμό του κυπέλλου γι' αυτό και η ομάδα ήθελε χθες ένα αποτέλεσμα που θα την έφερνε αγκαλιά με τον στόχο της.

Από την άλλη πλευρά ο Μίλαν Ράσταβατς παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «βυσσινί» που ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο αφού όπως είπε στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ αργά για την ομάδα του να κάνει οτιδήποτε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων:

Μ. Ράσταβατς (Ξάνθη): «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα της Λάρισας για τη νίκη. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς ήμασταν φοβισμένοι για την κατάσταση πριν από το παιχνίδι, είχαμε παίξει με τη Λάρισα πρόσφατα σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε πολύ καλή απόδοση αλλά όχι τόσο καλό αποτέλεσμα. Έτσι ήμασταν φοβισμένοι γι' αυτό που συνέβη. Αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο και οι καινούργιες συνθήκες, μας ανάγκασαν να χάσουμε στα πρώτα 45 λεπτά τη μαχητικότητά μας. Στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ αργά. Οι συνθήκες ήταν πιο κατάλληλες για τους παίκτες της Λάρισας, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας, για το ότι δεν παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μία δύσκολη ήττα για μας, η οποία ήταν απόρροια της πολύ καλής απόδοσης της Λάρισας».

Ανδρέας Λαυδαριάς (ΑΕΛ): «Πιστεύω ότι ήταν παράλληλα και ένα δείγμα για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ οι οποίες αρχίζουν να μας υπολογίζουν πιο πολύ απ’ ό,τι πριν ορισμένους μήνες κι αυτό είναι ευχάριστο για μας. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, εμείς θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο κύπελλο γι' αυτό ήμασταν και τόσο επιθετικογενείς. Θέλαμε αν μπορούσαμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο κάτι το οποίο έγινε αλλά υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Ειδικά στο α’ ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Ξάνθης θέλησε να παλέψει το ματς και έγινε ένα παιχνίδι πιστεύω καλό για τους φιλάθλους αλλά για τους προπονητές προβλημάτισε. Δεν παύει όμως να ήταν μία πάρα πολύ καλή απόδοση της ομάδας. Εύχομαι να περάσουμε στον επόμενο γύρο και στην ομάδα της Ξάνθης τα καλύτερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass