ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA (15:00)

Πάνοπλη η ΑΕΛ κόντρα στην Ξάνθη

*Με στόχο να πετύχει σκορ πρόκρισης και να «ζεστάνει» τον κόσμο της *Χρειάζεται υπομονή, μεγάλη προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 15:24

Αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να πετύχει σκορ πρόκρισης, η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 στο AEL FC ARENA με την ομάδα της Ξάνθης.

Το παιχνίδι διεξάγεται για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος(πρώτο ματς) και οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως σε τέτοιους αγώνες, αυτό που μετράει περισσότερο είναι το πάθος που θα επιδείξουν και η αποφασιστικότητα.

Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θέλουν να δώσουν χαρά με την παρουσία τους, στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο AEL FC ARENA, ώστε να κλείσει ιδανικά το 2017.

Αναμφίβολα θα είναι δύσκολη η αποστολή τους, ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης επέστησε την προσοχή και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να έχουν υπομονή και καθαρό μυαλό, για να πάρουν αυτό που θέλουν από το παιχνίδι.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ο κόουτς της ομάδας, καθώς την ΑΕΛ ενδιαφέρει και το Κύπελλο Ελλάδος.

Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υφίστανται προβλήματα και στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ζίζιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Γουάλας, Φατιόν, Δερμιτζάκης, Μπάλλας, Λαγός, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Μακρής.

Η ΞΑΝΘΗ

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, που περιελάμβανε θέματα τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα επιθετικών ενεργειών, ο τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε και την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω δεκαεννιά ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Τζελέπης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μεχία, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Π., Κίκε, Τριάδης, Ρότσε, Φασίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

* Σημειώνεται πως η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να επιτρέψει στα παιδιά των ακαδημιών της Λάρισας να παρακολουθήσουν δωρεάν τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη.

Η θύρα όπου θα φιλοξενηθούν θα είναι η 13 και η προσέλευση θα γίνεται με τη συνοδεία των προπονητών τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ρέφερι Γιάννης Παπαδόπουλος, από την Ένωση Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για το Κύπελλο Ελλάδας πάλι με την Ξάνθη (02/12/2015) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της ΑΕΛ με σκορ 1-0. Βοηθοί του ο Αλέξανδρος Γρεβένης από τη Χαλκιδική και ο Γεώργιος Χατζηνάκος από την Ένωση Δράμας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass