ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΦΑΤΙΚΟ 5-0 ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ακάθεκτοι οι Παίδες της ΕΠΣΛ

* Ψυχρολουσία για τους Νέους που ηττήθηκαν με 3-2 και έχουν ελπίδες πρόκρισης μόνο ως καλύτεροι δεύτεροι

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 22:03
ΝΕΟΙ ΝΕΟΙ

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ επιβλήθηκε χθες της Καρδίτσας με το εμφατικό 5-0, διατηρήθηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της στον τελικό των Ιωαννίνων (3/1) που θα κρίνει την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη και θα κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Αντίθετα η Μικτή Νέων έχασε τη μάχη της πρώτης θέσης μετά τη χθεσινή ήττα με 3-2 και σε συνάρτηση με τη νίκη των Τρικάλων στα Γιάννενα με 3-1. Έτσι η ομάδα των Τρικάλων είναι από χθες και μαθηματικά η πρωταθλήτρια του ομίλου, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Για τους Νέους της ΕΠΣΛ υπάρχει ωστόσο ακόμα ένα παράθυρο ανοικτό σχετικά με την πρόκριση, καθώς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα περάσουν και οι δύο καλύτεροι δεύτεροι (αυτό όμως θα εξαρτηθεί και από το τι θα γίνει στους υπόλοιπους ομίλους).


ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Η Μικτή Παίδων μετέτρεψε το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο Χάλκης σε παράσταση για έναν ρόλο, όπως άλλωστε καταδεικνύει και το τελικό 5-0. Η ουσία είναι ότι οι παίκτες του Αχιλλέα Μαστοροδήμου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει του καθοριστικού αγώνα στα Γιάννενα στις 3 Ιανουαρίου που θα κρίνει την ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο.
Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Ζαχόπουλος, μετά από σέντρα του Παπαθανασίου άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 22’ με διαγώνιο σουτ, ύστερα από ενέργεια του Παπαδάκου διπλασίασε τα τέρματα των Λαρισαίων.
Με το 2-0 τελείωσε το πρώτο μέρος για να φτάσουμε στο 49’ όταν ο Πετσούλας με κεφαλιά μετά από ενέργεια και σέντρα του Καραγκιόζη έγραψε το 3-0, ενώ στο 57’ ο Δελημήτρος, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά από πάσα του Παπαδημητρίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 72’ Ζησούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Από ένα οριζόντιο δοκάρι είχαν οι Παπαθανασίου (51’) και Κατσάμπελας (74’), ενώ σωρεία ευκαιριών χάθηκαν από αρκετούς παίκτες της λαρισινής ομάδας.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τασιόπουλος με βοηθούς τους κ. Μαγουλιανίτη και Σκρίμπα (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αχ. Μαστοροδήμος): Νατσίδης (41’Αντωνόπουλος), Μπαργιώτας ( 30’ Τσιάμης), Μητάκος, Καραγκιόζης, Στάμος, Τσιούπρος, Παπαθανασίου (59’Τσιγγάνης), Ζησούλης, Πετσούλας, Παπαδάκος (52’ Κατσάμπελας), Ζαχόπουλος (56’Δελημήτρος).
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Λ. Τασιούλης): Λαϊος, Λάντζος (41’Κοτλής), Βακούλιας, Γεωργατζιάς, Σιαφάκας (54’Καρασάββας), Φώτης (41’Μητσάκης), Μπαρούτας (50’ Κουτσούμπας), Γεωργίου (45’Εκιζόγλου), Γραβάνης, Μαρουφάκης, Πασχαλίδης.
ΑΤΥΧΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ
Το «διπλό» των Τρικάλων στα Γιάννενα ήταν καταδικαστικό για την ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η αιτία της χθεσινής ήττας των Νέων της ΕΠΣΛ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ενδεχομένως να αποδειχθεί μοιραίο στη μάχη για τη μία από τις δύο καλύτερες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η ομάδα της Λάρισας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η ομάδα της Καρδίτσας να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά ο Γεωργαντζάς στο 15’ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ έγραψε το 0-1 και στη συνέχεια στο 23’ ο Κουτλής με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπάτσα διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.
Η Λάρισα άρχισε σιγά-σιγά να ζεσταίνει τη μηχανή της χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Βλαχάκη στο 25’ και Τζιόλα στο 30’ οι οποίοι σημάδεψαν το δεξί κάθετο της αντίπαλης εστίας, ωστόσο η άνοδος της απόδοσής της απέφερε καρπούς στο 36’, όταν ο Σκουλίδης, εκτελώντας έμμεσο φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Φουρίκη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2.
Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισα προσπάθησε για την ανατροπή, πίεσε τον αντίπαλό της και έφτασε στην ισοφάριση στο 56’ με τον Φουρίκη μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια.
Κι ενώ η πίεση των Λαρισαίων συνεχιζόταν με τους Δραγατσίκη στο 61’ και Βλαχάκη στο 68’ να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, ο Μπάτσας στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καλαντζής με βοηθούς τους κ. Μαγουλιανίτη και Σκρίμπα (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κυρ. Κυζιρίδης): Κραβαρίτης, Δραγατσίκης, Χλωρός (37’Μπούρας), Αγγελούλης, Μπάγκας, Σούμπασης (49’Αετόπουλος), Φουρίκης, Τζιόλας, Σκουλίδης (58’ Ποτός), Τσαρούχας (82’Βλησαρούλης), Βλαχάκης.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κ. Γκαβογιάννης): Θεοδωρόπουλος, Μορέλας (62’Παλάτζας), Αποστoλόπουλος, Κουτλής, Αρχοντής, Ζάχος, Ζάγκος (73’Ντολάνι), Πανταζής, Καραγιάννης (46’Οικονόμου), Μπάτσας, Γεωργαντζάς (72’Κούλπας).

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας    5-0 (Π)    2-3 (Ν)
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων    4-1 (Π)    1-3 (Ν)
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
1. ΕΠΣ Λάρισας    18-3    13
—————————————————-
2. ΕΠΣ Ηπείρου    15-3    13
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    3-17    3
4. ΕΠΣ Τρικάλων    2-15    0
ΝΕΟΙ
1. ΕΠΣ Τρικάλων    9-5    11
—————————————————
2. ΕΠΣ Λάρισας    10-9    7
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    8-11    6
4. ΕΠΣ Ηπείρου    4-6    4
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3/1)
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass