ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (15:00)

Ολοι ετοιμοπόλεμοι στην ΑΕΛ

*Σήμερα αποφασίζει ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης για την ενδεκάδα

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 22:44
Νίκη όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη θέλει να πετύχει αύριο η ΑΕΛ Νίκη όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη θέλει να πετύχει αύριο η ΑΕΛ

Με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη στα ύψη μετά και την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη που πέτυχε η ΑΕΛ στη Λαμία την περασμένη Κυριακή, οι «βυσσινί» θα υποδεχθούν αύριο στο AEL FC ARENA την Ξάνθη (15:00), στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16», του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, υπάρχει άριστο κλίμα και όλοι τους είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Η ΑΕΛ είναι ομάδα Κυπέλλου καθώς δύο φορές έχει κατακτήσει το τρόπαιο και θα επιδιώξει να περάσει στην επόμενη φάση, συνεχίζοντας παράλληλα και την εντυπωσιακή πορεία της, στο πρωτάθλημα της Super League.

Στο αυριανό παιχνίδι ο προπονητής των «βυσσινί» θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και σήμερα μετά την προπόνηση που θα γίνει στις 2 το μεσημέρι, θα αποφασίσει ποιοι θα ξεκινήσουν αρχικά και ποιοι θα είναι στον πάγκο, καθώς όλοι θέλουν να παίξουν.

Αν αναλογισθούμε πως στον πάγκο υποχρεωτικά πρέπει να βρίσκονται δύο μικροί(Δερμιτζάκης, Μακρής), τότε εκτός από τους έντεκα, μένουν ακόμη πέντε θέσεις.

Απών θα είναι μόνο ο Γιοβάνοβιτς που συνεχώς ανεβάζει στροφές και μετά τις γιορτές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επανέλθει κανονικά.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 2 μ.μ. και εν συνεχεία οι παίκτες που θα επιλεγούν για τη δεκαοκτάδα, θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της πόλης στις 7 μ.μ..

ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13

Στο πνεύμα των γιορτινών ημερών κινείται και η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία αποφάσισε να επιτρέψει στα παιδιά των ακαδημιών της Λάρισας να παρακολουθήσουν δωρεάν την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θέλησε έτσι να προσφέρει ένα μικρό δώρο στους νεαρούς φιλάθλους της ομάδας. Η θύρα όπου θα φιλοξενηθούν θα είναι η 13 και η προσέλευση θα γίνεται με τη συνοδεία των προπονητών τους. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω των εορταστικών ημερών και θέλοντας να δώσει ένα μικρό και συμβολικό χριστουγεννιάτικο δώρο στους μικρούς της φιλάθλους ανακοινώνει τη δωρεάν είσοδο όλων των ακαδημιών της Λάρισας και του νομού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA την Πέμπτη 21/12/2017 και ώρα 15:00.

Η προσέλευση των μικρών μας φίλων θα γίνεται συντεταγμένα από τη θύρα 13 του γηπέδου υπό την εποπτεία των προπονητών τους».

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Την ΠΑΕ ΑΕΛ, τον προπονητή της Κ20 Μίλτο Ζιάκα και τον αξιωματούχο Οδυσσέα Κλάρα, κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη και ώρα 14:00, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, ενώ όσον αφορά στους κ.κ. Ζιάκα και Κλάρα για τον αγώνα της ΑΕΛ Κ20 με την αντίστοιχη της Λαμίας, στο γήπεδο της Ανθήλης.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΟΥΣΑΣ

Εν τω μεταξύ, παρελθόν είναι και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Γιώργος Κούσας του οποίου ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου με κοινή συναίνεση, μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με τη «βυσσινί» φανέλα σε δύο παιχνίδια της Super League (στην ήττα από τον Πανιώνιο με 4-1 και στη νίκη κόντρα στον Πλατανιά 1-0).

Παράλληλα έπαιξε σ’όλα τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, ως βασικός.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΑΕΛ τον ευχαρίστησε που παρά το μικρό διάστημα που έμεινε στην ομάδα, βοήθησε στο οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια και του εύχεται καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κούσα.

Ο Γιώργος Κούσας στο μικρό διάστημα που ήταν στην ΑΕΛ μας βοήθησε αφάνταστα στη δημιουργία κλίματος οικογενείας στα αποδυτήρια και στο αγωνιστικό κομμάτι όποτε του ζητήθηκε, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στον τζέντλεμαν Γιώργο Κούσα εύχεται κάθε ευτυχία στην οικογένειά του και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass