ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

«Εξάποντη» η νίκη μας

• Θα βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια στη Football League • Επικίνδυνη ομάδα ο Εργοτέλης, χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2017 22:15

Με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του επέστρεψε προχθές το βράδυ από την Αθήνα ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος πέτυχε σπουδαίο διπλό με αντίπαλο την Καλλιθέα (0-1).

Ομάδα που είχε κερδίσει και στο Κύπελλο Ελλάδος 2-1, αλλά το προχθεσινό... τρίποντο, το πρώτο φετινό εκτός έδρας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για τους «κυανόλεκους», καθώς εκτός από βαθμολογικά θα ανεβάσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης, που είδε τους παίκτες του να δείχνουν τον καλό τους εαυτό και μετά την ήττα στα Τρίκαλα να αντιδρούν δυναμικά.
Για το ματς στην Καλλιθέα που προηγήθηκε αλλά και γι’ αυτό που ακολουθεί αύριο με τον Εργοτέλη στο στάδιο Αλκαζάρ, ο κ. Θεοδοσιάδης σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Μέσα από πολύ καλό ποδόσφαιρο, από ποδόσφαιρο κατοχής, πρωτοβουλίας και δημιουργίας. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έχω καταγράψει τουλάχιστον δέκα τελικές και θεωρώ ότι είναι μια νίκη ψυχολογίας, που θα μας δώσει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Νομίζω ότι αξίζουν περισσότερα από αυτά που έχουν δείξει μέχρι τώρα.
Πρέπει αυτή τη νίκη να την αφιερώσω αποκλειστικά σε αυτούς, γιατί πραγματικά το αξίζουν.
Θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει πιο εύκολα και να είχαμε μία άνετη και ευρεία νίκη, διότι το 1-0 πάντα είναι ένα ρευστό σκορ στη ροή του παιχνιδιού.
Το γεγονός πως κερδίσαμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την άνετη παραμονή, θεωρώ πως πετύχαμε όχι απλά ένα τρίποντο αλλά ένα «εξάποντο».
Δεν σημαίνει όμως τίποτα αυτό. Ήδη το ξεχνάμε, γιατί ακολουθεί αύριο ακόμα ένα εξίσου δύσκολο ματς στο Αλκαζάρ, με τον Εργοτέλη, που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και η οποία ακόμη δεν έχει «γευθεί» τη χαρά της νίκης.
Ψάχνει λοιπόν ο αντίπαλός μας ένα αποτέλεσμα και χρειάζεται από την πλευρά μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αλλά και σοβαροί.
Για να έχει αξία αυτή η νίκη που κάναμε εκτός έδρας, πρέπει να πάρουμε το ...τρίποντο, ώστε να είμαστε καλά και να κάνουμε καλές γιορτές. Και πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθειά τους και τη νίκη που πήραν».
-Για το αν παρουσιάσθηκε η ομάδα βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι στα Τρίκαλα:
«Σίγουρα ήμασταν πολύ πιο βελτιωμένοι, είχα μιλήσει με τα παιδιά όλη την εβδομάδα και ήταν αποφασισμένοι οι παίκτες μου για να αντιδράσουν. Στα Τρίκαλα είμασταν καλοί μέχρι να δεχθούμε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αδυναμίες, που δεν είχαμε στην προχθεσινή αναμέτρηση. Όλα τα παιχνίδια στη Football League είναι δύσκολα. Κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Έτσι και η Καλλιθέα. Ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Περιορίσαμε τα ατού της Καλλιθέας και ιδιαίτερα τον Ταλέντο που είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και δεν δώσαμε το δικαίωμα να μας απειλήσει σε όλο το παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα είπα στα παιδιά ότι εμείς πρέπει να έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε, γιατί όταν την έχεις στην κατοχή σου κινδυνεύεις και λιγότερο. Τα παιδιά το έκαναν και το μόνο που με στενοχώρησε είναι ότι δεν μπορέσαμε να διευρύνουμε το σκορ και να ήμαστε πιο άνετοι. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές τελικές, αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια».
*Για τον αυριανό αγώνα δεν υφίστανται προβλήματα και μετά τη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή.

 

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Σήμερα το πρωί αναχωρεί ο Εργοτέλης αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία θα μεταβεί οδικώς στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα, για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Τάκης Γκώνιας ανακοίνωσε χθες την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μπουρσέλης, Λαμπάκης και ο Μαζουλουξής, ο οποίος ενσωματώθηκε με την Εθνική Ελπίδων.
Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Αγγελόπουλος, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Σταμόπουλος, Εντιαγέ, Κάιπερς, Ροβίθης, Σταματάκος Έφορντ, Μπούζας, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λυδάκης, Μανουσάκης.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΗΣ
Τον αυριανό αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Εργοτέλη(15:00) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, θα διευθύνει ο Στυλιανός Φώτης(Εύβοιας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Δαυίδ Πριονά (Εύβοιας), Ελευθέριο Βογιατζή (Καρδίτσας), 4ος θα είναι ο Γεώργιος Μιχαηλίδης(Βοιωτίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Τζίκας(Μακεδονίας).

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(9η αγωνιστική)
• ΑΥΡΙΟ
15:00 Παναιγιάλειος-Αρης
15:00 Αιγινιακός-Βέροια
15:00 Απόλλων Λ.-Εργοτέλης
17:00 Απόλλων Πόντου-Παναχαϊκή
• ΠΕΜΠΤΗ
15:00 Αναγέννηση Κ.-Σπάρτη
15:00 Κισσαμικός- Πανσερραϊκός
17:00 Καλλιθέα-Καραϊσκάκης
-Τρίκαλα-Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass