ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Άρειος Πάγος δικαιώνει Στ. Δασκαλόπουλο

• Οι κατηγορίες περί «εγκληματικής οργάνωσης» επιστρέφουν για Μαρινάκη και έτερους 27

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 20:02

Τον τελικό λόγο για τους στημένους αγώνες στον χώρο του ποδοσφαίρου θα έχει, με την είσοδο του νέου έτους, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Και αυτό γιατί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, άσκησε αναίρεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για τους στημένους αγώνες. Εξέλιξη η οποία αποτελεί δικαίωση για τον Λαρισαίο εισαγγελέα εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλο.
Το πλέον εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Βουρλιώτης τάσσεται υπέρ του αρχικού κατηγορητηρίου που υπήρχε στη δικογραφία της πολύκροτης αυτής υπόθεσης. Εν ολίγοις, οι εμπλεκόμενοι είναι αντιμέτωποι ξανά με κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα για τις οποίες θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητά τους στο Δικαστήριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, ουδέποτε στο παρελθόν έχει απορρίψει αίτηση αναίρεσης, ασκούμενη από Εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Ιουνίου, σε μία από τις τελευταίες παρόμοιες υποθέσεις, ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης είχε ασκήσει αίτηση αναίρεσης στο βούλευμα για τη δίωξη Τροϊκανών του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία έγινε ασφαλώς δεκτή. Αν γίνει δεκτή η αναίρεση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο κουβαλώντας τέσσερα κακουργήματα ενώ και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι θα κατηγορηθούν ως επικεφαλής ή συμμετέχοντες σε «Εγκληματική Οργάνωση» κι όχι «Συμμορία» όπως ήλπιζαν μέχρι σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass