ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ 1-0 ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Aτυχη ξανά η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2017 20:44

Άτυχη στάθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την Κυριακή στα Τρίκαλα, όπου ηττήθηκε στο τέλος με σκορ 1-0.

Η ΑΕΛ που συνολικά ήταν καλύτερη και είχε την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε και τελικά δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να γίνουν λιγοστές φάσεις και να λήξει 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά και κατάφερε να δημιουργήσει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα και σε μία στημένη φάση η ΑΕΛ δέχθηκε το γκολ που δεν της επέτρεψε να φύγει από τα Τρίκαλα έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παράπονα εκφράστηκαν για τη διαιτησία εκφράστηκαν από την ΑΕΛ, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της λαρισινής ομάδας σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή. Η ΑΕΛ ευχαρίστησε την ομάδα των Τρικάλων για τη φιλοξενία και εύχεται και οι δύο ομάδες στο τέλος της χρονιάς να πετύχουν τους στόχους τους.
ΑΕΛ (Ν. Γκαλίτσιος): Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Αρκουλή, Τσούκα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Βοϊκλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη, Ακριβούλη (Σπυροπούλου, Σρετένοβιτς)
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Σκοτεινιώτη, Γαγάρα, Μπελμέζα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass