ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Με την καρδιά πέτρα

• Λύνονται τα συμβόλαια των Κούσα και Μπάμπιτς

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2017 22:00

«Ο αδελφός μου ήταν περήφανος για τις νίκες της ομάδας και για το προπονητικό μου έργο» έλεγε χθες ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης που παρά την οδύνη για τον χαμό του αδελφού του Παναγιώτη (επιχειρηματία αμμοβολών στα ύφαλα μεγάλων ποντοπόρων πλοίων) προπόνησε κανονικά την ομάδα, ενώ σήμερα θα μεταβεί στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία (η σημερινή προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Φυντάνη, Ανδρέα Λαυδαριά και Βασίλη Καλαποθαράκο).


Ο Ηλίας Φυντάνης έδειξε επαγγελματισμό και το συνδύασε με αυτό που ήθελε ο αδελφός του, να γίνει ένας άξιος προπονητής. Διαρκώς να του δίνει συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της ΑΕΛ που έχει αναλάβει αυτή τη στιγμή την τεχνική ηγεσία.
Ο προπονητής αύριο θα δείξει σε βίντεο την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη όπου θα αναλύσει τις αδυναμίες της ομάδας αλλά και τα δυνατά σημεία με πρώτο και καλύτερο την αγωνιστική άνοδο μετά το 70’ αλλά και το γεγονός ότι παίζουν με πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μάλιστα χθες στην προπόνηση είπε: «Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε λεπτό και μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να κάνουμε και κόντρα στη Λαμία».
Σίγουρα το ερχόμενο παιχνίδι που ακολουθεί μεθαύριο στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου αποτελεί ένα δυνατό τεστ στο οποίο θέλει τη νίκη για να κάνει ένα δεύτερο γύρο με αναπροσαρμογή των στόχων.
Ακόμα και η ισοπαλία απέναντι στη Λαμία θα είναι θετικό αποτέλεσμα, ενώ η ήττα σίγουρα δεν είναι καταστροφή αλλά το άγχος θα παραμείνει με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών του δεύτερου γύρου που ξεκινάει εντός έδρας με τον πρωταθλητή και εκ νέου διεκδικητή του τίτλου Ολυμπιακό.
Τιμωρίες ποδοσφαιριστών δεν υπάρχουν για το παιχνίδι στη Λαμία ενώ δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα χάσει και τα πρώτα παιχνίδια του δεύτερου γύρου.
Επίσης προβληματισμός υπάρχει και για τον Φάρκας που έχει χάσει πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω ίωσης.

 

ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
Σύμφωνα με διαρροές από την ΠΑΕ ΑΕΛ χθες αναμενόταν να λυθούν δύο ακόμα συμβόλαια μετά από αυτά των Κόντορ και Ναβάρο (απομένουν τα τυπικά). Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συμβόλαια αυτά αφορούν στον Κούσα και τον Μπάμπιτς, ενώ μάλλον θα ακολουθήσει ένας ακόμα παίκτης.
Παράλληλα άρχισε και ο προγραμματισμός για τις μεταγραφές για τις οποίες υπεύθυνος είναι ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Βάνης. Το πλαίσιο είναι ότι θα αποκτηθούν λίγοι παίκτες, όλοι από ομάδες του εξωτερικού με αρκετά αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

 

Αλέξης Κούγιας: Με νίκη αλλαγή πλεύσης

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας δήλωσε χθες τα εξής: «Στόχος μας με τη Λαμία είναι μόνο νίκη. Και αν το καταφέρουμε θα κάνουμε αλλαγή πλεύσης επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass